Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το νέο VW T-Rug

Διαβάστηκε από 45801 αναγνώστες - 23/11/2020

Η VW κατασκευάζει το δικό της Defender! Το μέλλον της VW είναι ηλεκτρικό! Εκτός από τα I.D. μοντέλα, το ισχυρό τετρακίνητο T-Rug έρχεται με στιλ που παραπέμπει Land Rover Defender.

Η Γερμανική εταιρία μας αποκάλυψε σε αποκλειστικότητα, τo κρυφό project που έχει στα σκαριά. Το αργότερο μέχρι τα τέλη του 2022 όλα τα μοντέλα της Volkswagen καθώς και αυτά των υπολοίπων μελών του Group, δηλαδή Audi, Seat, Skoda, Porsche, θα εκπέμπουν μηδενικά καυσαέρια όντας ηλεκτρικά.

Παράλληλα την ίδια περίοδο, η VW σχεδιάζει να εισέλθει σε μια νέα κατηγορία αυτή των  σκληροτράχηλων SUV με ένα στιβαρό και άγριο μοντέλο, το T-Rug. Στην ουσία θέλει να προσφέρει ότι και τα δημοφιλή Land Rover Defender, Jeep Wrangler και τα μοντέλα G της Mercedes, με τη διαφορά ότι το T-Rug θα κατασκευάζεται αποκλειστικά ως ηλεκτρικό.

Θα υπάρχει 3-θυρη και 5-θυρη έκδοση και θα καλύψει το κενό στη γκάμα ανάμεσα σε Tiguan AllSpace και Touareg. Στόχος είναι να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο, με μεγάλους χώρους, εσωτερικό χωρίς οθόνες υψηλής ανάλυσης αλλά με υλικά αντοχής και σκληροτράχηλα εξωτερικά πλαστικά τμήματα με μεγάλη αντοχή, που μπορούν να καθαριστούν εύκολα. Το νέο SUV  αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του το 2022.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις