Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε τη νέα Mercedes GLC

Διαβάστηκε από 12273 αναγνώστες - 15/6/2020

Ο τεράστιος στόλος αυτοκινήτων για κάθε ανάγκη της Mercedes, δεν έχει τελειωμό. Η AUTO BILD σας παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι και τώρα για τη νέα Mercedes GLC.

Σε οργασμό δοκιμών εξέλιξης είναι αυτή την περίοδο η Γερμανική βιομηχανία της Mercedes, για να εξελίξει και να βελτιώσει κάθε έκδοση της, σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, αλλά και των αναγκών του κάθε πελάτη της.

Λίγες μέρες πριν εμφανίστηκε στους δημόσιους δρόμους (με καμουφλάζ) η νέα Mercedes GLC, που θα κυκλοφορήσει και επίσημα το 2021. Εμφανισιακά, το SUV θα είναι μια εξέλιξη του υπάρχοντος μοντέλου. Η Mercedes θα παραμείνει πιστή στη σχεδιαστική γραμμή της και θα ελαφρύνει την GLC από καμπές και ακμές.

Οι διαμορφωμένες επιφάνειες δημιουργούνται ως αντιστάθμιση. Υπάρχουν επίσης χαμηλού ύψους προβολείς και πίσω φώτα με συνεχή φωτιστική λωρίδα. Η Mercedes σχεδιάζει μια τροποποιημένη έκδοση του MBUX για το εσωτερικό, ενώ οι κινητήρες βενζίνης και diesel θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται κάτω από το καπό.

Η AMG GLC 63 θα ακολουθήσει λίγο μετά το ντεμπούτο της απλής GLC αλλά μάλλον θα αφήσει τον V8 για τον 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα των 421 ίππων σε συνδυασμό με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα V8.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις