Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αποκλειστικό: Οδηγούμε πρώτοι την ηλεκτρική BMW i5
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκλειστικό: Οδηγούμε πρώτοι την ηλεκτρική BMW i5

Διαβάστηκε από 10744 αναγνώστες - 27/4/2023

Βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της πρωτότυπης πισωκίνητης ΒΜW i5 των 340 ίππων, αλλά και της τετρακίνητης των 598 ίππων, και έχουμε να πούμε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη 5αρα που έχει βγει μέχρι σήμερα. Σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις.

Ισορροπημένη σε όλα τα σημεία η i5

Για να την οδηγήσουμε, ταξιδέψαμε μέχρι τη νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στο Miramas, όπου βρίσκεται η πίστα δοκιμών της BMW, όπου η μάρκα δοκιμάζει όλα τα πρωτότυπά της, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές. Η όγδοη γενιά του πολυτελούς μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται το φθινόπωρο, αρχικά ως sedan και θα είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο κι σαν αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ η έκδοση Touring estate θα ακολουθήσει την άνοιξη του 2024. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι παραλλαγές τις σειράς 5 (ανεξαρτήτως κινητήρα, αμαξώματος και κίνησης) βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, όπως συνέβη στη σειρά 4 και 7.

Από την πρώτη οπτική επαφή μαζί της, η BMW i5 κατάφερε να μας κάνει να χαμογελάσουμε. Παρόλο που ακόμα καλύπτεται από την ειδική ασπρόμαυρη μεμβράνη και κρύβει τις λεπτομέρειες της σχεδίασης της, αφήνει σε κοινή θέα ένα βασικό της στοιχείο. Η νέα Σειρά 5 δεν υιοθετεί τα τεράστια «νεφρά» στη μάσκα που συναντάμε στην 7αρα. Εξάλλου σκοπό της είναι να προσφέρει απόλαυση και όχι να διχάζει, για ακόμα μια φορά, τους φίλους της βαυαρικής εταιρείας. 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε