Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 4

Διαβάστηκε από 6982 αναγνώστες - 7/6/2020

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας BMW Σειρά 4, σας παρουσιάζουμε όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο δυναμικό μοντέλο της Γερμανικής βιομηχανίας.

Η νέα BMW Σειρά 4 θα βασίζεται στην CLAR πλατφόρμα και θα εξοπλίζεται με την ίδιους κινητήρες της 3άρας. Οι μεγάλες αλλαγές θα τις βρούμε στον τομέα της ανάρτησης, που με την ειδική της ρύθμιση, θα προσφέρει πιο κοφτερή οδηγική εμπειρία και ταυτόχρονα, μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητα.

Η τεράστια γρίλια, θα είναι πλέον το σήμα κατατεθέν της BMW, και δεν θα αρκεστεί στην τοποθέτηση μόνο στην Σειρά 4, αλλά και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα της. Κάτω από το καπό, θα βρούμε μια σειρά από κινητήρες, με 4κύλινδρα και 6 κύλινδρα σύνολα βενζίνης και diesel, έχοντας στην κορυφή την M440i xDrive έκδοση με την ήπια υβριδική 3λιτρη επιλογή, με ισχύ 374 άλογα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, είναι πολύ πιθανή η προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης ενώ η M4 θα κυκλοφορήσει με το 3λιτρο κινητήριο σύνολο των Χ3 Μ και Χ4 Μ.

Το εσωτερικό θα είναι ίδιο στη νέα BMW Σειρά 4, με τον εσωτερικό διάκοσμο της 3άρας, με δύο μεγάλες οθόνες, κεντρικούς αεραγωγούς και τριάκτινο τιμόνι, ενώ οι διαθέσιμοι χώροι που θα έχουν στην διάθεσή τους οι πίσω επιβάτες θα είναι σημαντικά μικρότεροι.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις