Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δοκιμή Citroen C5 Aircross PHEV: Το SUV που καίει 1,9 λτ στην πόλη
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή Citroen C5 Aircross PHEV: Το SUV που καίει 1,9 λτ στην πόλη

Διαβάστηκε από 7805 αναγνώστες - 13/12/2022

Δοκιμάζουμε το Citroen C5 Aircross στην Plug-in υβριδική έκδοση με τους 225 ίππους, το βαθμολογούμε και το συγκρίνουμε με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας όσον αφορά τις επιδόσεις, την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τον εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας, την τιμή και την εγγύηση. Πόσο καλά θα τα πάει το Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Δοκιμάζουμε και βαθμολογούμε το Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid

Το Citroen C5 Aircross έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, με «όπλα» την ευρυχωρία για όλη την οικογένεια, την άνετη ανάρτηση και την υψηλή τεχνολογία. Η Plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα και προσφέρει τα θετικά της ηλεκτροκίνησης, δηλαδή την «πράσινη» και οικονομική μετακίνηση, χωρίς το άγχος της αυτονομίας και της εύρεσης φορτιστή.

Πόσο καλό είναι το Plug-in υβριδικό Citroen C5 Aircross; Για να το ανακαλύψουμε βαθμολογούμε το μοντέλο και παράλληλα το συγκρίνουμε με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας του, ώστε να δούμε πού υπερτερεί και πού χάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεών μας στους ακόλουθους τομείς: Κατανάλωση, επιδόσεις, ευρυχωρία, ασφάλεια, εξοπλισμός, εγγύηση και τιμή.

Ας δούμε με μια ματιά τη βαθμολογία που κέρδισε το Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε