Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Κia Niro: Tο πιο οικονομικό οικογενειακό SUV
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κia Niro: Tο πιο οικονομικό οικογενειακό SUV

Διαβάστηκε από 10153 αναγνώστες - 3/11/2022

O τίτλος τα λέει όλα! Το Kia Niro είναι το πιο οικονομικό οικογενειακό SUV στην full hybrid έκδοση του κι αυτό δεν είναι το μοναδικό του ατού!

Το Kia Niro καίει μόλις 5,1 λτ. /100 χλμ.

Μπορεί πολλές φορές ο τίτλος ενός άρθρου να είναι παχυλός και με ίχνη υπερβολής, αλλά στην περίπτωση του Kia Niro δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι η αλήθεια που αποκαλύπτεται μέσα από την πληθώρα μετρήσεων που κάνουμε σε κάθε αυτοκίνητο που έρχεται στα χέρια μας. Το κορεάτικο μοντέλο ήδη σαρώνει στην Ευρώπη κι είναι έτοιμο να κάνει το ίδιο και στη χώρα μας, με τα πρώτα δείγματα γραφής να δείχνει ότι έχει αυτό το κάτι παραπάνω που θα το κάνει να ξεχωρίσει και δεν είναι μόνο η εκπληκτική του κατανάλωση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμφάνιση που ιντρικάρει για το Kia Niro

Στο νέο Kia Niro έχει αποτυπωθεί όλη η σχεδιαστική φιλοσοφία «Opposites United» που ακολουθεί η εταιρία, θέλοντας να δώσει μια πιο πικάντικη εμφάνιση στα μοντέλα της. Στο εμπρός μέρος συναντάμε το λεγόμενο «Tiger nose» στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος της μούρης και πλαισιώνεται από τα φώτα ημέρας LED σε σχήμα που θυμίζει καμπύλη καρδιακού παλμού. Οι λιτές γραμμές που τρέχουν κατά μήκος το αμάξωμα, οι μεγάλες λείες επιφάνειες κι η διχρωμία της πίσω κολόνας δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σύνολο που χαρακτηρίζεται από καθαρότητα και καλή αεροδυναμική, που ενισχύεται από τον κρυφό αεραγωγό Aero C-Pillar που υπάρχει στην τρίτη κολόνα. Στο πίσω μέρος, τα φώτα σε στυλ μπούμερανγκ είναι εμπνευσμένα από το πρωτότυπο HabaΝiro, ενώ η αεροτομή προσθέτει ένα σπορτίφ στοιχείο στο μοντέλο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε