Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 408 Hybrid: Xάνει την κορυφή για λίγο
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 408 Hybrid: Xάνει την κορυφή για λίγο

14/4/2023

Στην πολύ απαιτητική κατηγορία, αυτή των μεσαίων Plug-In, όπου δεσπόζουν ηχηρά ονόματα της Premium κατηγορίας, ρίχνεται το νέο Peugeot 408 Plug-In Hybrid των 225 ίππων. Το δοκιμάζουμε, το βαθμολογούμε και το συγκρίνουμε με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας του για να δούμε αν διαθέτει κάτι περισσότερο από εμφάνιση.

Δοκιμάζουμε και βαθμολογούμε το Peugeot 408 Hybrid

Το Peugeot 408 είναι μια ιδιαίτερη πρόταση, σε μια εποχή όπου τα SUV κυριαρχούν στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και με την αισθητική του αναδεικνύει τη premium φιλοσοφία που ακολουθεί η γαλλική εταιρεία. Με τα μηχανικά του μέρη να έρχονται από το 308 ξεκινάει από μια καλή βάση, αλλά δεν είναι αναγκαίο ότι θα είναι αρκετό για να κοιτάξει τα μάτια τους αντιπάλους του.

Μετά την έκδοση των 130 ίππων, δοκιμάσαμε το Peugeot 408 Plug-In των 225 ίππων, το βαθμολογήσαμε και το αξιολογήσαμε στους τομείς της κατανάλωσης, των χώρων, των επιδόσεων, της ασφάλειας, του εξοπλισμού, των εγγυήσεων και της τιμής, ενώ ταυτόχρονα τα συγκρίναμε με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας, διότι σημασία έχει και πως τα πάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε