Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes C 300e: Plug-in με ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes C 300e: Plug-in με ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ!

Διαβάστηκε από 24738 αναγνώστες - 22/6/2022

Πως θα σου φαινόταν ένα Plug-in μοντέλο με ηλεκτρική αυτονομία 100+ χιλιομέτρων, 0-100χλμ/ώρα κάτω από 6 δλ κι ανάρτηση που δεν θυμίζει αυτοκίνητο με μπαταρίες? Όνειρο θερινής νυκτός? Η Mercedes C300e έχει όλα τα παραπάνω στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα δεν απαρνείται την εικόνα και την ποιότητα της που την έχουν κατατάξει στα πιο ψηλά premium επίπεδα της κατηγορίας.

Mercedes C 300e Plug-in με 313 ίππους και κατανάλωση παπιού

H C-Class είναι η ναυαρχίδα της Mercedes στη μεσαία premium κατηγορία, φιγουράροντας τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Στην έκτη γενιά της εναρμονίζεται με τα θέλω και τις τεχνολογίες της νέας εποχής, αποκτώντας καινούργιο Plug-In υβριδικό σύστημα αντάξιο του ονόματος της. Με ιπποδύναμη που δεν περνά απαρατήρητη κι αυτονομία για σεμινάριο, χαράσσει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αν θέλουν να μην χάσουν την κούρσα του εξηλεκτρισμού.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική σχεδίαση και κομψές γραμμές για το Mercedes C 300e

Η Mercedes C 300e δανείζεται αρκετά αισθητικά στοιχεία από την μεγαλύτερη S-Class, με τη minimal σχεδίαση της να ισορροπεί μεταξύ του δυναμισμού και της πολυτέλειας. Οι κομψές γραμμές που διατρέχουν το αυτοκίνητο τονίζουν το sportif στοιχείο, με τις εντυπωσιακές αναλογίες και διαστάσεις (μήκος 4,75 μ., πλάτος 1,82 μ, ύψος 1,43) να διατηρούν το μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει η νέα μάσκα diamond που έχει σχεδίαση αστεριού, με το μυώδες καπό και τον αεροδυναμικό προφυλακτήρα να δημιουργούν μια επιβλητική εικόνα, που συμπληρώνεται από τα φωτιστικά σώματα LED High Performance.



Οι 18αρες AMG ζάντες γεμίζουν περήφανα τους θόλους, δίνοντας την δικιά τους πινελιά στη συνολική εικόνα, με τα σκούρα προαιρετικά κρύσταλλα των πίσω πορτών να αυξάνουν την αίσθηση πολυτέλειας. Στο πίσω μέρος εντύπωση προκαλούν οι τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης και τα αιχμηρά διαιρούμενα φώτα, με την έντονη κεκλιμένη οροφή να δημιουργεί μια αθλητική αίσθηση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε