Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα είναι η νέα Α-Class AMG! Tην είδαμε από κοντά
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα είναι η νέα Α-Class AMG! Tην είδαμε από κοντά

Διαβάστηκε από 8395 αναγνώστες - 24/10/2022

Η Mercedes προχωρά στο αναμενόμενο facelift της Α-Class και οι γρήγορες AMG δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός. Η Α 35 και A 45 περνάνε το σχεδιαστήριο, με τη δεύτερη να ετοιμάζεται να βγει σε περιορισμένες μονάδες! Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τις νέες AMG Α-Class!

Περισσότερος εξοπλισμός και νέα εμφάνιση για την AMG A-Class

Στο πλαίσιο του λίφτινγκ της Mercedes A-Class, όπως ήταν λογικό θα ανανεωθούν και οι εκδόσεις AMG. Αν και την Α 35 θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε σε μαζική παραγωγή, η Α 45 φημολογείται ότι θα σταματήσει λόγω μικρής ζήτησης και θα βγει μόνο σε περιορισμένα κομμάτια με τον κινητήρα των 421 ίππων, υπό την ονομασία A 45 S Street Style Edition.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιο επιθετική η εμφάνιση της Α 35, με στοιχεία μεγαλύτερων μοντέλων

Όπως και η προκάτοχος της, η  A35 θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη ως πεντάθυρο hatchback και σεντάν, ενώ η A 45 S θα διατεθεί μόνο ως πεντάθυρο hatchback. Τα δύο μοντέλα θα εφοδιάζονται με τα νέας σχεδίασης εμπρός φωτιστικά σώματα, ενώ η «μικρή» ΑMG θα φέρει τη μάσκα ψυγείου Panamericana και το μυώδες καπό που συναντούσαμε στη μεγαλύτερη αδερφή της, κάνοντας το μοντέλο αρκετά πιο επιθετικό.



Επίσης το εμπρός μέρος του καπό θα κοσμείται από το νέο στρογγυλό σήμα AMG, που είδαμε για πρώτη φορά στη C 63 SE Performance , αντί για το κλασικό αστέρι της Mercedes. Το συγκεκριμένο έμβλημα θα το δούμε σταδιακά σε όλα τα νέα μοντέλα AMG. Οι 19αρες προαιρετικές ζάντες θα έχουν νέα σχεδίαση, με τους τροχούς 18 ιντσών να είναι στάνταρ στη βασική έκδοση.
 

Με στάνταρ το αγωνιστικό τιμόνι AMG

Το εσωτερικό και των δύο εκδόσεων AMG αναβαθμίζεται από το νέο αγωνιστικό τιμόνι της AMG, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών κουμπιών αφής. Το τιμόνι είναι στάνταρ και μπορεί να παραγγελθεί ακόμα και με Alcantara στη στεφάνι αλλά με επιπλέον χρέωση. Τα στρογγυλά κουμπιά του τιμονιού, όχι μόνο συνεχίζουν να έχουν καλή αισθητική, αλλά πλέον βοηθούν στη γρήγορη επιλογή των οδηγικών προγραμμάτων.



Στην προηγούμενη γενιά, αυτό γινόταν μέσω ενός διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, ο οποίος, όπως και το trackpad, δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Στο μέλλον, το ανανεωμένο MBUX, ειδικά στις AMG εκδόσεις, θα διαχειρίζεται αποκλειστικά μέσω αφής ή φωνητικών εντολών, με το σύστημα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπωμάτων που χρησιμοποιείται για αποθήκευση και ανάκτηση των προφίλ των οδηγών να προστίθεται στο άμεσο μέλλον. Τα bucket καθίσματα AMG είναι κληρονομία από τις απερχόμενες γενιές, με τη μόνη αναβάθμιση να είναι στο τομέα του χρώματος, με τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη να μπορεί να τα παραγγείλει σε «Sage Grey».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε