Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η νέα Mercedes CLE υπόσχεται οδηγικές συγκινήσεις
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mercedes CLE υπόσχεται οδηγικές συγκινήσεις

9/6/2023

Βρεθήκαμε στο εσωτερικό της πρωτότυπης Mercedes CLE, η οποία ξεχωρίζει για τη δυναμική της σχεδίαση και η πρώτη βόλτα μαζί της μας αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Ποια είναι η νέα Mercedes CLE που έρχεται;

Πραγματικά η εμφάνιση σε κάνει να μην μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια από πάνω της. Η μάσκα με την κλίση προς τα εμπρός θυμίζει έντονα μύτη καρχαρία, οι θόλοι εκτείνονται προς το καπό όπως οι μύες στην πλάτη ενός κολυμβητή και τα πίσω «φτερά » είναι τόσο φουσκωμένα που αναπόφευκτα θέλεις να τα χαϊδέψεις. Η νέα Mercedes CLE όντως μοιάζει έντονα με muscle car, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 6 μήνες μέχρι να την δούμε να πλαισιώνει τη γκάμα των μοντέλων της Mercedes.
 


Όμως γιατί η γερμανική εταιρία ονόμασε το μοντέλο CLE; H συντομογραφία είναι τόσο νέα, όσο και η εμπορική του τοποθέτηση, αφού η μάρκα ήθελε να αντικαταστήσει τη C-Coupe και την E-Coupe με ένα καινούργιο μοντέλο, όπως έκαναν κάποτε με την CLK, κι επειδή οι διαστάσεις του αυτοκινήτου έχουν μεγαλώσει σημαντικά, πλησιάζοντας πιο πολύ προς την E-Class παρά στην C-Class, αποφάσισαν να του δώσουν την ονομασία CLE.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε