Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ηyundai Kona N: Mega Test 30.000 χλμ!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηyundai Kona N: Mega Test 30.000 χλμ!

Ηyundai Kona N: Mega Test 30.000 χλμ!

Διαβάστηκε από 2104 αναγνώστες - 8/12/2022

30.000 χιλιόμετρα με ένα Hyundai Kona N. Πόσο καλά όμως διαχειρίζεται το hot hatch με εμφάνιση SUV την καθημερινότητα; Πολύ καλύτερα από όσο πιστεύεις!

Κάναμε 30.000 χλμ με το Hyundai Kona N

Ήδη από τις πρώτες μέρες μαζί με το Hyundai Kona Ν καταλάβαμε ότι είναι ένα μοντέλο που σαν κύριο στόχο έχει να μοιράζει χαμόγελα στον άνθρωπο που κάθεται πίσω από το τιμόνι του. Μετά από 30.000 χλμ καθημερινής χρήσης και «λάντζας» συνεχίζει να δίνει απλόχερα αδρεναλίνη, χωρίς να έχει επηρεαστεί καθόλου η οδηγική του συμπεριφορά, παραμένοντας ένα άκρως «αθλητικό» SUV με τις αντίστοιχες σφιχτές αναρτήσεις.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα το Ηyundai Kona N

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή, όπου το Hyundai Kona Ν ήρθε στα χέρια μας γράφοντας στο οδόμετρο 2.347 χιλιόμετρα. Είχαμε 30.000 χλμ μπροστά μας να ελέγξουμε αν το θηριώδες SUV είναι τόσο διασκεδαστικό στην καθημερινή ζωή, όσο και στην πίστα αγώνων ή αν μπορεί να χαρίσει άνετα επαγγελματικά ταξίδια που γίνονται πάντα με το άγχος της ώρας.

Το χρώμα του τραβάει τα βλέμματα των περαστικών και των υπολοίπων οδηγών που πραγματικά κοιτάνε απορημένα. Οι μεγάλες εξατμίσεις, οι ανθρακί ζάντες, οι κατακόκκινες δαγκάνες των φρένων και τα πονηρά αεροδυναμικά στοιχεία είναι οι λεπτομέρειες που χτυπάνε το κουδούνι ότι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο Hyundai Kona, αλλά αν δεν το γνωρίζεις, μέχρι να το ψάξεις στο διαδίκτυο το κορεάτικο SUV ήδη θα έχει πιάσει τα 200 χλμ./ώρα.

Αν το βάλουμε απέναντι σε μια Mercedes S-Class σίγουρα δεν είναι άνετο, εξάλλου δεν είναι αυτός ο προσανατολισμός σου, αλλά μετά από 15.000 χλμ, όχι μόνο συνηθίζει τη «σκληράδα» του, αλλά στο τέλος την απολαμβάνεις και σε γοητεύσει με το πόσο «εξωτική» είναι.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε