Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα BMW X7 facelift 2022

Διαβάστηκε από 9132 αναγνώστες - 30/1/2021

Το πιο επιβλητικό «άρμα» του Βαυαρικού εργοστασίου της BMW, θα αποκτήσει facelift έκδοση και η AUTO BILD έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Δείτε το μοντέλο του 2022, σήμερα!

Το πολυτελές και επιβλητικό SUV της BMW, θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Γερμανικής βιομηχανίας τα επόμενα έτη. Πολλά θα αλλάξουν και άλλα τόσα θα μείνουν ίδια. Η AUTO BILD έχει όλες τις πληροφορίες για την facelift έκδοση της Χ7 του 2022.

Αν και το κοινό διαφωνεί, στο Μόναχο δεν δείχνουν να ακούν και συνεχίζουν την σχεδίαση των μοντέλων τους με μεγαλύτερα «νεφρά» στον πρόβολο τους. Έτσι λοιπόν, και στην facelift έκδοση της BMW X7 θα συναντήσουμε νέο πιο δυναμικό προφυλακτήρα, μεγαλύτερα νεφρά και μια νέα διάταξη των φώτων. Κι αυτή η διάταξη των προβολέων, είναι το πραγματικό επίκεντρο στην εμπρός όψη του νέου μοντέλου. 

Τα στενά φώτα πορείας κατά τη διάρκεια της ημέρας αντικαθιστούν τους προηγούμενους προβολείς, και προσφέρουν μια πιο high tech αίσθηση στο νέο Χ7. Το νέο μοντέλο διαθέτει ακμές και νευρώσεις που προσφέρουν όγκο στο ούτως ή άλλως επιβλητικό SUV της BMW, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν και στο πίσω μέρος θα είναι ανασχεδιασμένα τα φωτιστικά σώματα.

Ένα BMW X7 plug-in hybrid είναι πιθανό
Κάτω από το καπό, περιμένουμε να δούμε δοκιμασμένες συνταγές της BMW, συμπεριλαμβανομένης της γνωστής ήπιας υβριδικής τεχνολογίας. Ωστόσο, μια plug-in υβριδική έκδοση είναι πολύ πιθανή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της AUTO BILD. Το BMW X7 facelift θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2022 και θα είναι διαθέσιμο από τους αντιπροσώπους το 2023.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις