Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Νέα Mercedes E-Class: Αποκαλύπτουμε το εσωτερικό της
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes E-Class: Αποκαλύπτουμε το εσωτερικό της

Διαβάστηκε από 1931 αναγνώστες - 23/2/2023

Τiktok, παιχνίδια, videoκλήσεις και θεραπεία από τις ζαλάδες! Όλα είναι πιθανά με την τεράστια οθόνης της νέα Mercedes E-Class. Tην είδαμε από κοντά και σας την παρουσιάζουμε!

Full ψηφιακό το εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class

Αν και θα πρέπει να κάνουμε μερικές εβδομάδες υπομονή μέχρι να αποκαλυφτεί η νέα Mercedes E-Class, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό της. Δυστυχώς οι φήμες ότι θα μοιάζει σαν μια μικρή S-Class δεν επιβεβαιώθηκαν. Όχι ότι δεν προσφέρει άπλετο χώρο στους επιβάτες, αλλά δεν εφοδιάζεται με το σύστημα hyperscreen που καλύπτει όλο το ταμπλό. Βέβαια δεν υστερεί κιόλας, αφού εξοπλίζεται με μια οθόνη σχεδόν αντίστοιχων διαστάσεων.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μισό ταμπλό οθόνη για τη νέα Mercedes E-Class

Πιο συγκεκριμένα το «πιλοτήριο» κοσμείται από ένα κεντρικό πίνακα οργάνων (προαιρετικά με head-up display επαυξημένης πραγματικότητας) που συμπληρώνεται από μια πλατιά κεντρική οθόνη αφής, η οποία ξεκινά από το κέντρο του ταμπλό και καταλήγει στα δεξιό πλαϊνό παράθυρο. Η συγκεκριμένη επιλογή ανήκει στον extra εξοπλισμό και σε περίπτωση που ο εν δυνάμει ιδιοκτήτης δεν το διαλέξει, μπροστά από το συνεπιβάτη θα υπάρχει επένδυση αναλόγως της έκδοσης. Παρεμπιπτόντως, η οθόνη του συνοδηγού ενεργοποιείται μόνο υπάρχει άτομο στο δεξί κάθισμα, διαφορετικά παραμένει κλειστή.
 

Ο φωτισμός της καμπίνας «ακούει» τη μουσική

Μια συνεχόμενη λωρίδα φωτισμού εκτείνεται πάνω από το ταμπλό της E-Class  και συνδέεται απευθείας με τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκίνητου, αφού μεταξύ άλλων «οπτικοποιεί» την απόσταση κατά τη στάθμευση ή προειδοποιεί για διασταυρούμενη κυκλοφορία. Επιπλέον η ροή του φωτός μπορεί να πάλλεται αναλόγως της μουσικής που ακούγεται μέσω του ηχοσυστήματος  Burmester 4D, ενώ στον ίδιο ρυθμό μπορούν να δονηθούν και τα καθίσματα, αυξάνοντας την εμπειρία της ψυχαγωγίας.Αν αυτό δεν είναι αρκετό για τους επιβάτες, μπορούν μέσω πλατφόρμα ψηφιακής διανομής να κατέβουν διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Tik Tok, ή να παίξουν παιχνίδια, όπως το Angry Birds. Επίσης το infotainment της Mercedes Ε-Class ενσωματώνει συστήματα τηλεδιάσκεψης (Webex και Zoom), ενώ διαθέτει μια κάμερα στον πίνακα οργάνων που όχι μόνο τραβάει selfies, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για βιντεοκλήσεις όταν το όχημα είναι σταματημένο. Χάρη στη βραβευμένη τεχνολογία ΖYNC που συναντάμε και στην S-Class, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθήσει ταινίες στη δική του οθόνη, ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση,  με την εικόνα να παραμένει κρυμμένη από τον οδηγό ώστε να μην αποσπάται από το δρόμο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε