Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Mercedes GLC Coupe: Πρώτη βόλτα με το πρωτότυπο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes GLC Coupe: Πρώτη βόλτα με το πρωτότυπο

1/3/2023

Βρεθήκαμε στο κάθισμα του συνοδηγού της Mercedes GLC Coupe και ενθουσιαστήκαμε με τον εκπληκτικό συνδυασμό άνεσης και σπορτίφ συμπεριφοράς που προσφέρει. Οι πρώτες εντυπώσεις μας.

Είναι ακόμα νωπές οι μνήμες μας από τη δοκιμή της νέας Mercedes GLC, την οποία είχαμε οδηγήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα και μας είχε ενθουσιάσει με το χαρακτήρα και την πολυτέλεια της. Τώρα είχαμε την τύχη να συν-οδηγήσουμε την coupe εκδοχή της, η οποία ακόμα πάνω της έχει τα καμουφλάζ. Βέβαια ο δρόμος των coupe SUV δεν ήταν από την αρχή στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού πολλοί τα είχαν χλευάσει. Όμως στην πορεία κατάφεραν να γυρίσουν υπέρ τους την «κοινή γνώμη» και πλέον είναι ένα από τα πιο κερδοφόρα τμήματα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Για αυτό και η Mercedes έχει αρκετούς εκπρόσωπους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στη βόλτα με την πρωτότυπη Mercedes GLC Coupé, ο οδηγός μας ήταν ο υπεύθυνος δοκιμών της εταιρείας, Peter Kolb, ο οποίος μας ξεκίνησε χαλαρά για να απολαύσουμε τα υψηλά επίπεδα άνεσης του μοντέλου, αλλά σύντομα ενεργοποίησε το sport mode και μας έδειξε τι παραπάνω κάνει.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε