Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-AMG EQE 53 SUV: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV επιδόσεων.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG EQE 53 SUV: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV επιδόσεων.

13/7/2023

Με σπορ εμφάνιση και περισσότερη ισχύ, η Mercedes-AMG EQE 53 SUV έχει ως στόχο να συνδυάζει αρμονικά την ευρυχωρία, την ηλεκτροκίνηση και την οδηγική απόλαυση. Αραγε το κατάφερε; Την οδηγήσαμε και σας την παρουσιάζουμε!

Η Mercedes-AMG EQE 53 SUV μιλάει στην καρδιά των οδηγών

Δεν είναι τυχαίο ότι δώσαμε στη Mercedes-AMG EQE 53 SUV τον τίτλο του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV επιδόσεων, αφού η γερμανική θυγατρική εταιρεία βελτίωσης υπερηφανεύεται σε κάθε ευκαιρία με το συγκεκριμένο τρόπο για το μοντέλο που έχει κατασκευάσει. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να φέρνεις τις αξίες σου και τις διαδικασίες εξέλιξης στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, αλλά όπως φαίνεται η AMG έχει όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία για να συνεχίζει να ξεχωρίζει και στο κόσμο του ρεύματος.

Μάλιστα η EQE 53 θα είναι το «μεγαλύτερο» μοντέλο στη γκάμα της Mercedes-AMG, αφού όπως όλα δείχνουν η πιο γρήγορη έκδοση της EQS SUV θα βγει από τα χέρια της Maybach.

Βέβαια όταν μπαίνουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις AMG, ηλεκτροκίνηση, Mercedes και τεχνολογία σχεδόν πάντα η τιμή φτάνει σε 6ψήφια νούμερα και εδώ δεν έχει αλλάξει κάτι. Η Mercedes-AMG EQE 53 SUV ξεκινάει από τα 150.330 ευρώ, στη στιγμή που η εισαγωγική EQE SUV έχει τιμή εκκίνησης τα 94.980 ευρώ.

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε