Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εσωτερικό από δίχτυα ψαρέματος και οθόνες αντί για καθρέπτες

Εσωτερικό από δίχτυα ψαρέματος και οθόνες αντί για καθρέπτες

24/12/2023

Στο εσωτερικό, το Hyundai αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από βιώσιμα υλικά, όπως vegan δέρμα, υφάσματα από πλαστικά μπουκάλι, μοκέτα από δίχτυα ψαρέματος και πλαστικά από ανακυκλωμένα οργανικά απόβλητα, ενώ αποκαλεί το εσωτερικό «Mindful Cocoon», μιας και έχει εξελιχτεί με τρόπο ώστε οι επιβάτες να νιώθουν τόσο ασφαλείς όσο και στο σαλόνι τους.   
         
Για το σκοπό αυτό, στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει τραπέζι  για τους πίσω επιβάτες, ενώ η κεντρική κονσόλα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε άνετα το φορητό σας υπολογιστή πάνω της και να δουλέψετε όσοι ώρα περιμένετε να φορτίσει. Τα φυσικά κουμπιά και οι διακόπτες είναι μετρημένα στα χέρια, αλλά οι μεγάλες οθόνες (πίνακας οργάνων και κεντρική) «σκεπάζουν» αυτή την έλλειψη με το μενού τους να είναι εύκολο και οργανωμένο.



Ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και οι εξωτερικοί καθρέφτες, που ουσιαστικά είναι κάμερες και μεταφέρουν την εικόνα σε δυο 12ιντσες οθόνες που είναι τοποθετημένες στο μέρος όπου παλιά ρύθμιζαν χειροκίνητα τους καθρέπτες. Πρόκειται για ένα άκρως μελετημένο σημείο από την κορεάτικη εταιρεία, μιας και βρίσκονται ακριβώς εκεί όπου το μάτι θα πέσει πρώτα όταν αναζητήσει τον καθρέφτη.

Το Hyundai Ioniq 6 δείχνει το μέλλον

Το Hyundai Ioniq 6 έρχεται να δείξει ότι η ηλεκτροκίνηση μπορεί να ξαναφέρει στην επιφάνεια τα sedan αμαξώματος που εξοστρακίστηκαν από τα SUV. Mε ακρογωνιαίο λίθο της ηλεκτρικής στρατηγικής την αρχιτεκτονική 800 volt για γρήγορη φόρτιση και αρθρωτή σχεδίαση, τους καλούς χώρους στο εσωτερικό, τις αξιοπρόσεχτες  ιπποδυνάμεις, το ιδιαίτερο σχεδιασμό και το τεχνολογικά ανώτερο εσωτερικό, το Ioniq 6 φαίνεται να μπορεί να μπει με αξιώσεις στην νέα εποχή του αύριο! Το μόνο που μένει να δούμε είναι τι του επιφυλάσσει το μέλλον. 
 

Σελ.
1
Οδηγούμε το Hyundai Ioniq 6: Ότι πρέπει να ξέρετε!
Σελ.
2
Αεροδυναμική σχεδίαση, φανάρια pixel και ζάντες έως 20 ιντσών
Σελ.
3
Εσωτερικό από δίχτυα ψαρέματος και οθόνες αντί για καθρέπτες