Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οδηγούμε το νέο Kia XCeed GT-Line των 204 ίππων
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε το νέο Kia XCeed GT-Line των 204 ίππων

Οδηγούμε το νέο Kia XCeed GT-Line των 204 ίππων

Διαβάστηκε από 9646 αναγνώστες - 31/10/2022

Βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του ανανεωμένου Kia XCeed που έρχεται για πρώτη φορά σε GT-Line έκδοση και πραγματικά απορούμε γιατί οι Κορεάτες δεν το είχαν κάνει νωρίτερα. Με 204 ίππους κι «ακονισμένη» εμφάνιση κάνει τους ανταγωνιστές να τρέμουν.

Kia XCeed GT-Line: Έτοιμο να πρωταγωνιστήσει

3 χρόνια πέρασαν από το πρώτο λανσάρισμα του Kia XCeed, που κατάφερε από την αρχή της πορείας του να ξεχωρίσει και να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του, κερδίζοντας τον ένα τίτλο μετά τον άλλο. Αν κι η εταιρία το παρουσίασε αρχικά σαν εναλλακτική του οικογενειακού Ceed, όντας πιο πρακτικό λόγω του επιπλέον ύψους που έκανε την είσοδο στο εσωτερικό πιο εύκολη, τελικά έγινε ένα best seller που κέρδισε το δικό του κόσμο και έφτασε ψηλά στη λίστα των πωλήσεων. Αν και η Kia δεν το διέθετε πριν στην κορυφαία έκδοση GT-Line, πλέον στην ανανεωμένη εκδοχή του το προσφέρει με το βενζινοκινητήρα των 160 και των 204 ίππων, αντιλαμβανόμενη μάλλον το λάθος που είχε κάνει. 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική σχεδίαση που τραβάει τα βλέμματα το Kia XCeed

Οι αλλαγές που έγιναν στο νέο Kia XCeed είναι στοχευμένες και λεπτομερώς σχεδιασμένες ώστε να μην χάνεται η συγγένεια με το προηγούμενο μοντέλο αλλά ταυτόχρονα να είναι φρέσκο κι ελκυστικό.



Τα νέα λογότυπα, οι αθλητικοί προφυλακτήρες, οι αιχμηροί εμπρός προβολείς, τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα κηρήθρας με 48 LED, η διχρωμία σε ουρανό και καθρέπτες είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν το καινούργιο μοντέλο και του δίνουν ένα μοναδικό χαρακτήρα.
 

Εσωτερικό που θυμίζει GTI για το νέο Kia XCeed GT-Line

Αν κάποιος σε βάλει με δεμένα τα μάτια στο εσωτερικό και σου τραβήξει το μαντήλι δεν θα καταλάβεις εύκολα ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα crossover. Τα ημιbucket καθίσματα που τυλίγουν εξαιρετικά τους εμπρός επιβάτες, με του οδηγού να είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο, και το δερμάτινο flat bottomed τιμόνι δημιουργούν ένα περιβάλλον που παραπέμπει σε GTI hatchback μοντέλα και σε βάζει στο κατάλληλο mood για να απολαύσεις όλες τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.



Τα υλικά είναι αρκετά ποιοτικά, η συναρμογή στιβαρή και το φινίρισμα εκλεπτυσμένο, ενώ το digital στοιχείο του Kia XCeed GT-Line τονίζεται από το ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και την κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε