Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Skoda Vision iV

Διαβάστηκε από 20617 αναγνώστες - 23/6/2020

Αν είναι έτσι η ηλεκτροκίνηση, τότε μπορεί να έρθει ευχαρίστως.. Το Skoda Vision iV, που δείχνει επιθετικό αλλά και συγκρατημένο, μοιάζει στο Kodiaq σε χώρους και τιμή. Εμείς το οδηγήσαμε αποκλειστικά και σας μεταφέρουμε εντυπώσεις.

«Μην ακουμπάτε»... μας διατάζει από το πίσω κάθισμα ο Stanislav, αν και εμείς θέλαμε απλώς να βάλουμε τη ζώνη ασφαλείας. Ο «χώρος των γυρισμάτων» παρέπεμπε στα αστυνομικά έργα του παλιού ανατολικού μπλοκ, αφού για τη φωτογράφιση, οδηγηθήκαμε από το αεροδρόμιο της Πράγας σε ένα σκοτεινό parking. Και τώρα, ο υπάλληλος ασφαλείας μας παρατηρεί με αυστηρό ύφος από το πίσω κάθισμα και είναι έτοιμος μέχρι και δακτυλικά αποτυπώματα να πάρει.



Δικαιολογημένα, το παραδεχόμαστε... Αλλωστε, το Skoda Vision iV, με το οποίο κάνουμε τις πρώτες επαφές, δεν είναι μόνο ένα πανάκριβο, χειροποίητο, μοναδικό κομμάτι. Είναι επίσης προάγγελος μιας ολοκαίνουργιας γενιάς αυτοκινήτων της Skoda. Ας δούμε όμως όλα τα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου μοντέλου... 

Με βάση τη νέα πλατφόρμα MEB, οι Τσέχοι δείχνουν προς τα πού πάει η... δουλειά. Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, ο υπεύθυνος αυτού του τομέα, Oliver Stefani, «παντρεύει» το γνωστό απλό στιλ της Skoda με τους τεράστιους χώρους, αλλά τις λίγες «πινελιές», με μια νέα δυναμική και πολύ πάθος. Το αποτέλεσμα είναι ένα crossover, μήκους 4,67 m, το οποίο παρέχει ανάλογα μεγάλους χώρους, όπως ένα Kodiaq, αλλά δείχνει σαφώς πιο δυναμικό.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις