Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Astra GSe: To ξεψαχνίσαμε από κοντά
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Astra GSe: To ξεψαχνίσαμε από κοντά

Διαβάστηκε από 8017 αναγνώστες - 15/12/2022

To GSe είναι η κορυφαία σπορ έκδοση του Opel Astra και δεν έχει καμία σχέση με την απλή Plug-In εκδοχή του μοντέλου. Το είδαμε από κοντά και αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά του.

Το Opel Astra GSe μας αποκαλύπτεται

Μπορεί η συντομογραφία GSi να έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, αλλά πλέον έχει περάσει στο χρονοντούπαλο της ιστορίας. Βλέπεις το «Grand Sport injection» (GSi) δεν ταιριάζει στην νέα εποχή του ρεύματος και για αυτό έδωσε στην θέση του στο GSe ή «Grand Sport electric», όπου πλέον χαρακτηρίζει τις «αγριεμένες» εκδόσεις των μοντέλων  της γερμανικής εταιρίας, όπως το νέο Opel Astra GSe. Το είδαμε από κοντά, καθίσαμε στα καθίσματα του.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Οπτικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο Opel Astra GSe

Η Opel κάνει ξεκάθαρο από την πρώτη ματιά ότι το Astra GSe δεν έχει καμία σχέση με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου. Διαθέτει οπτικά στοιχεία που το διαφοροποιούν και σε κάνουν να υποψιάζεσαι ότι κάτι δυνατό παίζει κάτω από το καπό.



Οι γρίλιες του προφυλακτήρα είναι βαμμένες μαύρες, δίνοντας ένα δυναμικό τόνο στο εμπρός μέρος, οι ζάντες 18ιντσών έχουν ειδική σχεδίαση κι είναι εμπνευσμένες από το πρωτότυπο Opel Manta GSe, ενώ στο πίσω μέρος στέκει περήφανο το έμβλημα «GSe».
 

Αυτορυθμιζόμενα αμορτισέρ και χαμήλωμα για το Opel Astra GSe

Για να μπορεί να υποστηρίξει την σπορ εμφάνιση του Astra GSe, η Opel προέβηκε σε στοχευμένες κινήσεις, ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την οδική συμπεριφορά του μοντέλου.



Το χαμήλωσε κατά 10 χιλιοστά, τοποθέτησε νέα ελατήρια κι του έβαλε αυτορυθμιζόμενα αμορτισέρ Koni, επιτρέποντας στο Astra να μπορεί συνδυάζει την απόλυτη άνεση με το κράτημα στο δρόμο. Ταυτόχρονα ρύθμισε από την αρχή το ESP, το οποίο πλέον επεμβαίνει αργότερα, αφήνοντας στον οδηγό μεγαλύτερο περιθώριο «παιχνιδιού».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε