Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Mokka: Πόσο καλό είναι μετά από 40.000 χιλιόμετρα;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Mokka: Πόσο καλό είναι μετά από 40.000 χιλιόμετρα;

7/12/2023

Δεν έχουν γίνει φθορές στα μηχανικά μέρη και στο εσωτερικό.
«Παιδικές ασθένειες»: Μικροκολλήματα στο infotainment.
Ο diesel με τα 110 άλογα καίει 5 λτ/100 χλμ.
Είναι άνετο στο δρόμο.

Δεν έχουν γίνει φθορές στα μηχανικά μέρη και στο εσωτερικό

Μέσα σε 40.000 χιλιόμετρα δεν έχουν δημιουργηθεί πρόωρες φθορές στα μηχανικά μέρη. Η ανάρτηση απορροφά σωστά τις κακοτεχνίες του δρόμου και ισορροπεί μεταξύ δυναμισμού και άνεσης.
Το εσωτερικό του Opel Mokka βρίσκεται σε αντίστοιχα καλή κατάσταση, χωρίς να υπάρχουν γρατζουνιές και φθορές στα πλαστικά της καμπίνας. Τα καθίσματα διατηρούν τη φόρμα τους και παραμένουν αναπαυτικά και μαλακά.

«Παιδικές ασθένειες»: Μικροκολλήματα στο infotainment

Οι «παιδικές ασθένειες» του Opel Mokka περιορίζονται σε μικροπράγματα. Μπορεί περιστασιακά να μη λειτουργεί αρμονικά το σύστημα διατήρησης λωρίδας και η προειδοποίηση τυφλού σημείου, ή να χάνεται η σύνδεση του smartphone με το σύστημα infotainment, κάτι που εξαρτάται από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.
Έχουν γίνει αναφορές από ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τις οποίες ίσως εμφανιστούν πλασματικά μηνύματα σφάλματος σχετικά με το χειρόφρενο και το σύστημα πέδησης πολλαπλών συγκρούσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα συστήματα λειτουργούσαν σωστά.

Ο diesel με τα 110 άλογα καίει 5 λτ/100 χλμ.

Κάτω από το καπό του Opel Mokka της δοκιμής μας βρίσκεται ένα πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων που αποδίδει 110 ίππους και 250 Nm ροπή. Το συγκεκριμένο μοτέρ ικανοποιεί με την κατανάλωσή του, η οποία είναι 5 λτ/100 χλμ σε μικτό κύκλο σύμφωνα με τις μετρήσεις μας. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα ολοκληρώνεται σε 10,8 δευτερόλεπτα.

Το Opel Mokka είναι άνετο στο δρόμο

Οι κλίσεις στις στροφές είναι περιορισμένες, κάτι που σε συνδυασμό με τη χαμηλή θέση οδήγησης και τη σιγουριά που εμπνέει το άκαμπτο πλαίσιο σε προδιαθέτει να κινηθείς σβέλτα.
Ωστόσο αυτό δεν γίνεται εις βάρος της ποιότητας κύλισης, η οποία είναι πολύ καλή. Στον αυτοκινητόδρομο το Mokka είναι ιδιαίτερα ήσυχο, με την μόνωση να κρατά τους αεροδυναμικούς θορύβους έξω από την καμπίνα.

Ας δούμε αναλυτικά πώς τα πήγε το Opel Mokka κατά τη διάρκεια αυτών των 40.000 χιλιομέτρων.

Σελ.
2
Διανύσαμε 40.000 χιλιόμετρα με το Opel Mokka
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε