Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Θα το δούμε στο δρόμο με ελάχιστες αλλαγές

Θα το δούμε στο δρόμο με ελάχιστες αλλαγές

25/4/2024

Μπορεί το μοντέλο να φέρει ακόμα την λέξη «Concept» μπροστά από το νούμερο του, αλλά σύμφωνα με στέλεχος της Smart, όπως και στην περίπτωση του #1, έτσι κι εδώ θα μείνει μόνο το #5. To μοντέλο θα ξεκινήσει να πωλείται στη Κίνα φέτος και μέσα στον επόμενο χρόνο υπάρχει τεράστια πιθανότητα να το δούμε και στις αγορές της Ευρώπης. Μάλιστα ο CEO της εταιρείας στην Ευρώπη, Dirk Adelmann, δήλωσε ότι οι αλλαγές στο μοντέλο παραγωγής θα είναι εκπληκτικά λίγες σε σχέση με το πρωτότυπο.

Έτσι αν και θα είναι απίθανο να δούμε τα δυο καλώδια που προστατεύουν το παρμπρίζ από τα κλαδιά, τα φώτα στη σχάρα οροφής, οι ψηφιακές ενδείξεις για την πίεση των ελαστικών και το φως στο εσωτερικό που είναι εμπνευσμένο από τους κρυστάλλους Swarovski έχουν μεγάλες πιθανότητες να τα θαυμάσουμε στο δρόμο. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να εκπλήξει ευχάριστα τους καταναλωτές με την τιμή του. Φυσικά θα είναι ακριβότερο από το #1, όπου στην Γερμανία ξεκινάει από τις 37.490 ευρώ, αλλά αν η εταιρεία καταφέρει να το κρατήσει κάτω από τις 50.000 ευρώ, τότε θα βάλει πολύ δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Συμπέρασμα

Πράγματι η Smart έχει αρχίσει να «μεγαλώνει», μπαίνοντας σε μονοπάτια που οι περισσότεροι δεν φαντάζονταν! Με το #5 να κλείνει το μάτι σε όσους αναζητάνε ένα εναλλακτικό ηλεκτρικό premium οικογενειακό SUV, η εταιρεία δείχνει ως ένα βαθμό τις βλέψεις της για το μέλλον. Λέμε ως ένα βαθμό, διότι οι άνθρωποι της εργάζονται σκληρά, ώστε να φέρουν στο καταναλωτικό κοινό τον διάδοχο του fortwo, διότι δεν θέλουν να αφήσουν μια κατηγορία, την οποία ουσιαστικά αυτοί δημιούργησαν, χωρίς εκπρόσωπο τους.
 

Σελ.
1
Smart Concept #5: Έρχεται για να τα βάλει ακόμα και με τη BMW Χ3
Σελ.
2
Θα το δούμε στο δρόμο με ελάχιστες αλλαγές