Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υποδεχθείτε το νέο Ford Puma ST

Διαβάστηκε από 6350 αναγνώστες - 16/7/2020

Η βιομηχανία της Ford ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο Puma ST, την ισχυρότερη έκδοση του νέου της crossover. Θα είναι εφοδιασμένο με 3κύλινδρο κινητήρα 1.500 κ.εκ. και ισχύ 200 ίππους. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το μοντέλο που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα.

Το Ford Puma ST θα παρουσιαστεί επίσημα σε μικρό χρονικό διάστημα από σήμερα, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στην χρονιά που διανύουμε. Η εμφάνιση του θα είναι πιο επιθετική (σε σύγκριση με το μικρό αδελφάκι του) και θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερες ζάντες, δύο απολήξεις εξάτμισης και μικρότερη απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα στο πίσω μέρος υπάρχει μία μικρή αεροτομή αλλά και ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.
 
Το νέο Ford Puma ST χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Fiesta, και αυτό σημαίνει πως, κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 3κύλινδρος 1.500άρης turbo των 200 ίππων και 290 Nm ροπής, που θα συνεργάζεται με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το σύστημα πέδησης θα είναι αναβαθμισμένο και θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερους δίσκους, ώστε να αυξηθούν τα επίπεδα ασφάλειας του νέου αυτοκινήτου
 
Στο εστερικό, το μοντέλο θα επωφελείται από σπορ καθίσματα Recaro, εμβλήματα ST αλλά και πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό όπως 12,3 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων, 8 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment και Bang & Olufsen σύστημα με 10 ηχεία.  
 
Η αποκάλυψη του μοντέλου δεν αργεί, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020. Δείτε το teaser video της Ford για το νέο Puma ST. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις