Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ένας έμπειρος και υπομονετικός συνοδηγός μπορεί να βοηθήσει ένα νέο οδηγό να απαλλαγεί από το άγχος του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένας έμπειρος και υπομονετικός συνοδηγός μπορεί να βοηθήσει ένα νέο οδηγό να απαλλαγεί από το άγχος του.

Πήρες μόλις το δίπλωμα; Έτσι θα ξεψαρώσεις!

23/2/2023

Είσαι νέος οδηγός και ακόμα δεν έχεις πάρει τον αέρα του δρόμου και σε πιάνει άγχος; Δες μερικές σημαντικές συμβουλές, αλλά και διάφορα τρικ που θα κάνουν πιο ασφαλείς και χαλαρές τις βόλτες σου.

Οι περισσότερες δυσκολίες που θα βρει βγαίνοντας στο δρόμο ένας νέος οδηγός οφείλονται στην κακή ψυχολογία του. Το άγχος του πρωτάρη και η απειρία μπορούν να οδηγήσουν σε λάθη που με τη σειρά τους θα προκαλέσουν εκνευρισμό σε γύρω οδηγούς, επηρεάζοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του.

Δες τις πιο δύσκολες καταστάσεις στις οποίες θα βρεθείς τον πρώτο καιρό, αφού πάρεις το δίπλωμά σου.

Το παρκάρισμα

Το νούμερο «1» πρόβλημα για όλους τους νέους οδηγούς είναι το παρκάρισμα. Η εξάσκηση σε περιοχές χωρίς κίνηση μπορεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Τοποθετώντας δύο κορίνες ιδανικά ή άλλα ευμεγέθη αντικείμενα σε μεγάλη απόσταση και παρκάροντας το αυτοκίνητο ανάμεσά τους θα σε βοηθήσει πολύ. Συνέχισε την εξάσκηση μειώνοντας συνεχώς την απόσταση και εν συνεχεία δοκίμασε να παρκάρεις σε κανονικές συνθήκες.

Το «Ν»

Η παρουσία του γράμματος «Ν» στο πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός νέου οδηγού προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ. και μόνον υποτιμητική δεν πρέπει να θεωρείται. Ακόμη και αν ντρέπεσαι ή νιώθεις άβολα με αυτό, έχει διαπιστωθεί πως οι περισσότεροι οδηγοί ανέχονται κάποια μικρά λάθη στους νέους οδηγούς. Γι αυτό, μην το σκέφτεσαι. Στην τελική έχουν υποχρέωση να είναι πιο υπομονετικοί μαζί σου.


Νόμος απαράβατος: Smartphone, tablet και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, μακριά.

Νόμος απαράβατος: Smartphone, tablet και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, μακριά.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε