Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα βγάλεις τις λαδιές από το πάτωμα του γκαράζ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα βγάλεις τις λαδιές από το πάτωμα του γκαράζ

11/5/2023

Έχεις αμάξι που αφήνει το... στίγμα του όπου το παρκάρεις; Στάζει λάδια και έχει γεμίσει το γκαράζ σου στάμπες; Ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τις λαδιές ώστε να έχεις ένα λόγο παραπάνω να φτιάξεις και τις διαρροές στο αμάξι.

Λεκέδες από λάδια στο γκαράζ; WD40, μαγειρική σόδα ή... άμμο για γάτες

Το αμάξι σου έχει αρχίσει να παλιώνει και πλέον σημαδεύει την περιοχή του όπου και αν το παρκάρεις, σαν να είναι σκύλος. Όταν αυτό συμβαίνει στο δρόμο ίσως (κακώς) να μην σε νοιάζει τόσο, αλλά αν το παρκάρεις στο σπίτι, αυτό αλλάζει και έχεις έναν ακόμα πονοκέφαλο. Οι λεκέδες λαδιού που μένουν στο πάτωμα του γκαράζ σου και το κάνουν να μοιάζει περισσότερο σε παλιό συνεργείο.

Οκ, για να φτιάξεις την διαρροή στο αμάξι σου θα πας σε κάποιο συνεργείο. Όμως για τους λεκέδες στο γκαράζ μπορείς να δώσεις λύση μόνος σου. Παρακάτω θα διαβάσεις όχι έναν, αλλά πέντε διαφορετικούς τρόπους για να τους καθαρίσεις με σίγουρο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά που θα βρεις στο σπίτι ή το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου. Μάθε όμως πως όσο πιο παλιός είναι ο λεκές, τόσο πιο επίμονος και δύσκολος θα είναι.


Τα απλά καθαριστικά που έχετε στο σπίτι μπορούν να κάνουν θαύματα.

Τα απλά καθαριστικά που έχετε στο σπίτι μπορούν να κάνουν θαύματα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε