Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με 112.000€ αποζημίωσε η Tesla πελάτη της

Με 112.000€ αποζημίωσε η Tesla πελάτη της

10/8/2022

Απόφαση - κόλαφος για τη Τesla από δικαστήριο του Μονάχου που την ανάγκασε να αποζημιώσει πελάτης της λόγω προβλημάτων του συστήματος Autopilot, χαρακτηρίζοντας μάλιστα επικίνδυνο.

Θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη η Tesla

Μια απόφαση που μπορεί να βάλει σε οικονομικά προβλήματα και δικαστικές διαμάχες την Tesla προχώρησε δικαστήριο στη Γερμανία. Συγκεκριμένα έβγαλε απόφαση υπέρ ιδιοκτήτριας Model X, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον της αμερικάνικης εταιρίας, με αιτιολογία την κακή λειτουργία του συστήματος Autopilot.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φρέναρε μόνο του και δεν αναγνώριζε σωστά τα εμπόδια

Η γυναίκα ανέφερε ότι το Tesla της φρέναρε μόνο του κι άνευ αιτίας όταν οδηγούσε σε πυκνή κυκλοφορία μέσα στην πόλη του Μονάχου, ενώ δεν μπορούσε να αναγνωρίσει με αξιοπιστία εμπόδια όπως η στένωση του δρόμου λόγω εργασιών.

Παράπονα και για τη συναρμογή του

Εκτός από τον «προβληματικό» αυτόματο πιλότο, η γυναίκα ανέφερε επίσης μια πληθώρα ελαττωμάτων που αφορούσαν τον ποιοτικό έλεγχο, όπως ότι οι πόρτες δεν έκλειναν σωστά. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού είναι συχνά τα παράπονα πελατών σχετικά με τον έλεγχο που κάνει η εταιρία στα οχήματα της κατά τη διάρκεια κατασκευής τους, με τη κακή συναρμογή να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε