Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ανεπίσημα σχέδια αποκαλύπτουν τη νέα Mercedes E-Class

14/12/2022

Η νέα γενιά της Mercedes E-Class πλησιάζει, αλλά πριν την επίσημη αποκάλυψη, ανεξάρτητα σχέδια έρχονται να μας παρουσιάσουν την εξωτερική εμφάνιση που θα υιοθετήσει το premium γερμανικό σεντάν.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Πως σας φαίνεται;

Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης αποκάλυψης της νέας Mercedes E-Class οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa δημιούργησαν τα δικά τους σχέδια για το premium γερμανικό σεντάν. Ως έμπνευση αποτέλεσαν κάποιες εικόνες που διέρρευσαν πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυπταν ένα μέρος του αυτοκινήτου αλλά και οι κατασκοπευτικές εικόνες των δοκιμαστικών μοντέλων, τις οποίες έχουμε δει κατά καιρούς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με σχεδιασμό α λα S-Class

Όταν αποκαλυφθεί η νέα E-Class αναμένεται να έχει πολλά στοιχεία από την S-Class. Η μάσκα στο μοντέλο της νέας γενιάς θα είναι μικρότερη και θα πλαισιώνεται από λεπτότερους προβολείς με κυρτά LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος μία λεπτή LED μπάρα θα ενώνει τα επίσης φωτιστικά σώματα, ενώ η νίκελ επένδυση στις εξατμίσεις και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας θα δίνουν το παρόν, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη κομψότητα στη συνολική σχεδίαση.

Δύο οθόνες στην καμπίνα

Σε ότι αφορά το εσωτερικό, σε πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν εμφάνιζαν στην καμπίνα του γερμανικού μοντέλου να είναι τοποθετημένες δύο οθόνες, σε παρόμοιο στυλ με αυτές που βρίσκουμε στην τελευταία S-Class. Είναι άλλωστε πολλές οι πιθανότητες η νέα E-Class να πάρει πράγματα από τη μεγαλύτερη αδερφή της.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement