Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αποκτήστε το νέο σας Seat με επιτόκιο μόλις 2,9%

Διαβάστηκε από 15907 αναγνώστες - 14/12/2020

Με το νέο πακέτο χρηματοδότησης, η αγορά ενός Seat γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Γνωρίστε το «SEAT4 YOU», το οποίο προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικό επιτόκιο, δωρεάν service και πολλά ακόμα προνόμια.

Προσφέροντας ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η Seat έρχεται στο τέλος της χρονιάς να καταστήσει ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση ενός μοντέλου από τη γκάμα της. Χάρη στο «SEAT4 YOU», οι νέοι αγοραστές επωφελούνται από σταθερό και εξαιρετικά ανταγωνιστικό επιτόκιο της τάξης του 2,9%. Tο εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα καλύπτει τα Seat Ibiza, Arona και Leon.

Πέρα από το χαμηλό επιτόκιο, σημαντικό πλεονέκτημα του «SEAT4 YOU» είναι η διάρκεια αποπληρωμής, η οποία ορίζεται στους 48 μήνες. Η ελάχιστη προκαταβολή είναι 20% και το ποσό της μηνιαίας δόσης παραμένει σταθερό, εκτός του τελευταίου μήνα, όπου πριν τη λήξη του προγράμματος αποπληρώνεται το 38% της αξίας του οχήματος. Ας δούμε ένα ενδεικτικό παράδειγμα  για την απόκτηση του Seat Ibiza 1.0 ΤSI Style 95HP. Σε περίπτωση που η προκαταβολή οριστεί στο 30%, το ύψος των μηνιαίων δόσεων για τα τέσσερα χρόνια ορίζεται στα μόλις 154 ευρώ, πλην της τελευταίας των 5.898 ευρώ.



Τα προνόμια του συγκεκριμένου προγράμματος δεν τελειώνουν στη σημαντικά μικρότερη δόση, συγκριτικά με το κλασικό πρόγραμμα χρηματοδότησης. Για τους πρώτους έξι μήνες, προσφέρεται δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη «Auto Protection». Επιπρόσθετα, για το διάστημα που θα είναι σε ισχύ το «SEAT4 YOU», ο κάτοχος απαλλάσσεται από το κόστος των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης, τα οποία είναι εφικτό να πραγματοποιούνται σε όλα τα επίσημα σημεία Service της μάρκας. Αναλυτικότερα, παρέχεται δωρεάν το πρώτο προγραμματισμένο service στα 15.000 χλμ. ή στον 1ο χρόνο (όποιο έρθει πρώτο), το δεύτερο στα 30.000 χλμ. ή στον 2ο χρόνο, το τρίτο στα 45.000 χλμ. ή στον 3ο χρόνο και το τέταρτο στα 60.000 χλμ. ή στον 4ο χρόνο. Σε όλες τις περιπτώσεις προσφέρονται γνήσια ανταλλακτικά SEAT.



Οι παροχές ολοκληρώνονται με δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση και παροχή οδικής βοήθειας για το διάστημα που είναι σε ισχύ το πρόγραμμα. Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι μπορεί να γίνει αποπληρωμή της τελευταίας δόσης ή αναχρηματοδότησή της, ενώ σε περίπτωση μεταβίβασης του αυτοκινήτου, η κάλυψη της οδικής βοήθειας και του service μεταβιβάζονται στον νέο ιδιοκτήτη. Πρόκειται δηλαδή για παροχές που συνοδεύουν το αυτοκίνητο και όχι τον πελάτη.

Το ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο 2,9% (αντί για 3.5%) ισχύει αποκλειστικά για τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, ενώ για τον ίδιο μήνα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν παράτασης πληρωμής της 1ης δόσης μετά από τρεις μήνες. Συνεπώς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε άμεσα τις εκθέσεις Seat, ώστε να επωφεληθείτε στον μέγιστο βαθμό από το πρόγραμμα «SEAT4 YOU».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις