Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BMW X2: Προ των πυλών η 2η γενιά του Coupe/SUV μοντέλου.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW X2: Προ των πυλών η 2η γενιά του Coupe/SUV μοντέλου.

Διαβάστηκε από 13744 αναγνώστες - 21/8/2023

Η Βαυαρική εταιρεία θέλοντας να διευρύνει την γκάμα των μοντέλων της και του κοινού της, δημιούργησε το BMW X2 ένα Coupe/ SUV εμπνευσμένο από τα πρότυπα της X6, με δυναμική εμφάνιση και sport χαρακτήρα και επιστρέφει ανανεωμένο, με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, μέσα στο 2024.

Το ανανεωμένο BMW X2 δεύτερης γενιάς.

Το νέο μοντέλο 2η γενιάς χρειάστηκε να σχεδόν να επανασχεδιαστεί από την αρχή, ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τις προσδοκίες της εταιρείας και των υποψηφίων αγοραστών του. Έτσι παρόλο που κράτησε την ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το BMW X1 η Βαυαρική εταιρεία κατάφερε να μεγαλώσει αισθητά το εσωτερικό του νέου της μοντέλου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον χώρο των επιβατών, που βρίσκονται στα πίσω καθίσματα. Εξωτερικά ο σχεδιασμός του είναι ανανεωμένος, με το αυτοκίνητο στο εμπρός μέρος να μην κρύβει τον δυναμικό και sport χαρακτήρα του ενώ καθώς πηγαίνουμε προς το πίσω μέρος του, οι σχεδιαστικές του γραμμές δημιουργούν ένα μυώδες SUV που παραπέμπει σε μοντέλα όπως τα Χ4 και Χ6. Επιπλέον αλλαγές βρίσκουμε στα φωτιστικά του σώματα με τα εμπρός φώτα ημέρας να δημιουργούν δύο λεπτές δέσμες φωτός καθώς επανασχεδιασμένη είναι και η μεγαλύτερη γρίλια σε σχήμα «νεφρού» ενώ νέο είναι και το καπό που παραπέμπει στα μοντέλα Μ3 και Μ4.

Τα κινητήρια σύνολα που θα εξοπλίζουν το νέο BMW X2 πρόκειται να είναι οι γνωστοί κινητήρες του προγενέστερου μοντέλο, βενζίνης και πετρελαίου, ενώ ξεχωρίζουν στην τεράστια γκάμα του οι εξηλεκτρισμένοι turbo τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες, που ξεκινούν από τα 1.496 κ .εκ. με απόδοση 220 ίππων συνδυαστικά και με κιβώτιο 6 σχέσεων και την συμπληρώνουν οι κινητήρες χωρητικότητας 1.998 κ. εκ. με απόδοση 241 ίππων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Επιπλέον θα διατίθενται και με κινητήρα χωρητικότητας 2.000 κ. εκ. απόδοσης 312 ίππων που θα ενταχθεί στην σειρά M της εταιρείας. Η πρωτοπορία που θα φέρει το νέο μοντέλο σύμφωνα με πληροφορίες είναι    η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση iX2 χωρίς όμως για την ώρα να έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Το νέο BMW X2 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2024.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις