Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Βίντεο δείχνει το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford να πηγαίνει παντού!

Βίντεο δείχνει το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford να πηγαίνει παντού!

15/3/2023

Η Ford συνεχίζει τα teaser του επερχόμενου ηλεκτρικού της SUV για την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου

Στις 21 Μαρτίου θα ντεμπουτάρει το νέο ηλεκτρικό SUV που έχει ετοιμάσει η Ford για την αγορά της Ευρώπης. Έτσι η μάρκα κυκλοφόρησε ένα νέο teaser βίντεο, το οποίο δείχνει το χωρίς ρύπους μοντέλο σε κίνηση, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει τίποτα για την εμφάνισή του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέο teaser βίντεο

Το νέο ηλεκτρικό SUV εμφανίζεται από πολύ ψηλά να κινείται, έτσι είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνει κάποιος λεπτομέρειες από την εμφάνισή του. Σε κάθε περίπτωση, το κλιπ δείχνει το SUV να διασχίζει διάφορα γραφικά τοπία, περνώντας από δρόμο δίπλα στη λίμνη έως και σε ερήμους.

Κλειστή μάσκα και τετραγωνισμένος σχεδιασμός

Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσης πρεμιέρας, από προηγούμενα teaser γνωρίζουμε ότι το μοντέλο θα έχει πλήρως κλειστή μάσκα και τετραγωνισμένο, στιβαρό σχεδιασμό. Το εν λόγω ηλεκτρικό SUV θα μπορούσε να είναι το «Sport Crossover», που θα φτάσει στις αγορές της Ευρώπης το 2024.

Πάνω από το ηλεκτρικό Puma στην γκάμα της Ford

Το νέο ηλεκτρικό SUV θα πάρει θέση στην γκάμα της Ford πάνω από το αμιγώς ηλεκτρικό Puma, που θα ακολουθήσει. Το πρώτο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο στην Κολωνία της Γερμανίας, ενώ το δεύτερο στη Ρουμανία. Η Ford έχει κάνει γνωστό πως θα κατασκευάσει ακόμα ένα ηλεκτρικό crossover, που θα είναι βασισμένο στην ΜΕΒ πλατφόρμα και θα κατασκευαστεί στην Κολωνία. 

Δείτε το teaser βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε