Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Oι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoplus.fr έχουν αποτυπώσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν σε ανεπίσημα σχέδια.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoplus.fr έχουν αποτυπώσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν σε ανεπίσημα σχέδια.

Citroen C3 Aircross: Με ηλεκτρική έκδοση και μεγαλύτερο στη 2η γενιά

Διαβάστηκε από 1485 αναγνώστες - 3/2/2023

Η Citroen συνεχίζει την εξέλιξη του C3 Aircross της δεύτερης γενιάς, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από το τρέχον, ενώ θα αποκτήσει και ηλεκτρική έκδοση.

Σε δοκιμές το νέο C3 Aircross

Η Citroen ετοιμάζει το μοντέλο της δεύτερης γενιάς του C3 Aircross. Τα δοκιμαστικά πρωτότυπα εντοπίστηκαν στη Σουηδία, όπου και πραγματοποιούν χειμερινές δοκιμές εξέλιξης με τις πρώτες εικόνες να κάνουν την εμφάνισή τους. Σε αυτές  το καμουφλάζ στο αμάξωμα είναι παντού στερώντας μας τη δυνατότητα να δούμε με λεπτομέρειες τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Όμως, το νέο μοντέλο φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από το τρέχον κάτι στο οποίο παίζει ρόλο η πλατφόρμα CMP της Stellantis, που σύμφωνα με τη φημολογία θα αποτελέσει τη βάση για το ολοκαίνουργιο C3 Aircross.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ανεπίσημα σχέδια μας δείχνουν τη νέα εμφάνιση

Επίσημα σχέδια της Citroen για το νέο C3 Aircross δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoplus.fr έχουν αποτυπώσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν σε ανεπίσημα σχέδια. Όπως βλέπουμε σε αυτά, στη νέα του γενιά το C3 Aircross θα έχει δύο μεγάλους κεντρικούς αεραγωγούς στο μπροστινό μέρος, έναν χαμηλά στον προφυλακτήρα και έναν πιο πάνω, δεξιά και αριστερά του οποίου θα βρίσκονται τα νέα φωτιστικά σώματα. Τα λεπτά φώτα ημέρας θα είναι τοποθετημένα κοντά στη γραμμή του καπό, ενώ αναμένεται να δανείζουν το σχεδιασμό τους και στα πίσω. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο C3 Aircross θα φέρει το καινούργιο λογότυπο της Citroen.

Πιο ευρύχωρη και hi-tech καμπίνα

Ως αποτέλεσμα των μεγαλύτερων διαστάσεων, ένα ακόμα στοιχείο που περιμένουμε από το νέο Citroen C3 Aircross είναι ο περισσότερος χώρος στην καμπίνα. Οι οθόνες και επιπλέον τεχνολογίες, από αυτές που υπάρχουν στο σημερινό μοντέλο, θα είναι επίσης παρούσες στο εσωτερικό του C3.

Βενζίνη και ηλεκτρικό

Επίσημη πληροφόρηση για τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν το μοντέλο δεν έχουν δοθεί. Αναμένουμε ωστόσο πως οι υβριδικοί κινητήρες βενζίνης θα είναι στάνταρ στην γκάμα, ενώ θα ακολουθήσει και μία ηλεκτρική έκδοση, που θα βασίζεται στην e-CMP πλατφόρμα. 

Φέτος η πρεμιέρα

Το ντεμπούτο του νέου Citroen C3 Aircross αναμένεται να γίνει μέσα στο 2023 και το 2024 να ξεκινήσει η διάθεσή του στις αγορές.  

Ετοιμάζεται η δεύτερη γενιά του C3 Aircross.

- Ανεπίσημα σχέδια μας δείχνουν τη νέα εμφάνιση.
- Στην πλατφόρμα CMP της Stellantis.
- Με ηλεκτρική έκδοση και βενζίνη.
- Πιο ευρύχωρη και hi-tech καμπίνα
Θα ήθελες να έχει αυτή την εμφάνιση το νέο C3 Aircross;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε