Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen: Έρχονται ακόμη 1.000 My Ami Buggy
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen: Έρχονται ακόμη 1.000 My Ami Buggy

23/12/2022

Δεύτερη παρτίδα από 1.000 My Ami Buggy φέρνει στην αγορά το 2023 η Citroen, μετά από την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη μικρή παρτίδα των 50 αυτοκινήτων.

Στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2023

Δεύτερη παρτίδα που θα περιλαμβάνει 1.000 ακόμη My Ami Buggy πρόκειται να κατασκευάσει η Citroen, μια εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη λόγω της επιτυχίας της πρώτης έκδοσης. Το εμπορικό λανσάρισμα των νέων αυτοκινήτων αναμένεται να γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2023. Το κόστος αγοράς του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θα έχει «εκπλήξεις» η νέα παρτίδα αυτοκινήτων

Αν και η Citroen υπόσχεται πως το My Ami Buggy του 2023 θα έχει αρκετές «εκπλήξεις», στις εικόνες που έχουν δημοσιευτεί βλέπουμε πως το Ami έχει το ίδιο σκούρο πράσινο χρώμα και τις ίδιες χάλκινου χρώματος ζάντες με μαύρα καπάκια, ενώ επίσης θεωρείται σίγουρο πως θα εξοπλίζεται με την ίδια υφασμάτινη οροφή.

Η πρώτη παρτίδα έγινε sold out σε 17 λεπτά και 28 δεύτερα

Σύνολικά μέχρι και σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 21.000 Ami, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώτη παρτίδα του My Ami Buggy που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο και αφορούσε την παραγωγή 50 αυτοκινήτων, έγινε sold out μέσα σε 17 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε