Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Cupra Leon: Με νέους κινητήρες από 28.890 ευρώ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Cupra Leon: Με νέους κινητήρες από 28.890 ευρώ

25/1/2023

Η CUPRA μεγαλώνει την γκάμα κινητήρων του Leon για να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες της. Η νέα γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει κινητήρες με ισχύ 150 hp και 190hp. Οι διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου ξεκινούν πλέον από 28.890 ευρώ

Η CUPRA διευρύνει την γκάμα των κινητήρων για τον βασιλιά των Leon

Η CUPRA ενισχύει τον βασιλιά των Leon, διευρύνοντας την γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων του, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία και επιλογές για τους πελάτες.
Το CUPRA Leon αποκτά έτσι μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων στην πεντάθυρη έκδοση του, με την εισαγωγή ενός κινητήρα βενζίνης 1.5TSI 150HP(με μηχανικό ή DSG κιβώτιο) και ενός 2.0TSI 190 HP DSG.

«Το CUPRA Leon είναι ήδη ο βασιλιάς των δρόμων αλλά συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους πωλήσεων του» δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της CUPRA. «Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία και με το CUPRA Leon, όπως κάναμε και με το Formentor».

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια CUPRA Leon δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στους κινητήρες αλλά συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού, προσδίδοντας περισσότερη αξία και ποιότητα.



Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα CUPRA Sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket CUPRA που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε