Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Διέρρευσε το νέο Nio ET5 Estate που θα έρθει στην Ευρώπη
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το νέο Nio ET5 Estate που θα έρθει στην Ευρώπη

13/3/2023

Πριν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το νέο Nio ET5 Estate διέρρευσε και οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Πρόωρη αποκάλυψη για το κινέζικο ηλεκτρικό

Η Nio ετοιμάζει τη βάγκον έκδοση του ηλεκτρικού ET5, μοντέλο το οποίο θα προσφερθεί και στην αγορά της Ευρώπης. Αν και η επίσημη αποκάλυψή του είναι προγραμματισμένη για αργότερα εικόνες διέρρευσαν και μας το παρουσιάζουν πολύ νωρίτερα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τον Ιούνιο η πρεμιέρα στην Ευρώπη

Οι εικόνες διέρρευσαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφορικής της Κίνας, την ώρα που οι πληροφορίες από την Ασία αναφέρουν πως το μοντέλο θα έρθει στην Ευρώπη τον Ιούνιο. Σχεδιαστικά, το μπροστινό μέρος διαθέτει λεπτά φώτα ημέρας LED, ενώ οι κύριοι προβολείς είναι τοποθετημένοι ξεχωριστά από κάτω. Στην οροφή ξεχωρίζει το εγκατεστημένο LiDAR, όπως φαίνεται και από τις εικόνες.

Ίδιες διαστάσεις με το σεντάν

Το ET5 Estate δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε ότι αφορά τις διαστάσεις του. Ως εκ τούτου θα έχει μήκος 4.790 χιλιοστά, πλάτος 1.960 χλστ. και ύψος 1.499 χλστ. ενώ το μεταξόνιό του ορίζεται στα 2.888 χλστ. Από κει και πέρα αναμένεται να είναι πιο πρακτικό στο πίσω μέρος με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και ίσως βελτιωμένο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών.

Με 490 άλογα και 700 Nm ροπή

Το μοντέλο θα τροφοδοτείται από δύο ηλεκτρικούς κινητήρες μπροστά και πίσω που προσφέρουν συνδυαστικά 490 άλογα και 700 Nm ροπή. Από κει και πέρα θα εξοπλίζεται με  την τυπική μπαταρία των 75 kWh για να μπορεί να διανύσει πάνω από 550 χιλιόμετρα ή με την μπαταρία των 100 kWh για πάνω από 700 χιλιόμετρα αυτονομία. Διαθέσιμο θα είναι πιθανότατα και το πακέτο μπαταρίας 150 kWh, όπου η αυτονομία σκαρφαλώνει πάνω από τα 1.000 χιλιόμετρα.

Με οθόνες στο εσωτερικό

Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν κυκλοφορήσει, όμως αν το ET5 Estate ακολουθήσει τα βήματα του σεντάν, τότε θα εξοπλιστεί με μία οθόνη 10,2 ιντσών που θα έχει το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων, ενώ μια δεύτερη οθόνη σε σχήμα τάμπλετ θα αφορά το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Πρόωρη αποκάλυψη!
Τον Ιούνιο ντεμπουτάρει και για την Ευρώπη.
Με 490 άλογα και 700 Nm ροπή.
Με οθόνες στο εσωτερικό.
Θα αγόραζες ηλεκτρικό κινέζικο ή το φοβάσαι;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε