Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εδώ μιλάμε για ηλεκτρικά ταξί και στη Γερμανία παίζει υδρογόνο!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εδώ μιλάμε για ηλεκτρικά ταξί και στη Γερμανία παίζει υδρογόνο!

24/3/2023

Στην Ελλάδα «πανηγυρίζουμε» για τα πρώτα ηλεκτρικά ταξί που θα βγαίνουν στους δρόμους, ενώ στη Γερμανία ήδη κυκλοφορούν ταξί υδρογόνου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις οδηγών και επιβατών.

Τα πρώτα ταξί υδρογόνου στη Γερμανία

Πολλοί λάτρεις του αυτοκινήτου ελπίζουν το υδρογόνο να κερδίσει έδαφος σαν κινητήριο καύσιμο και να επικρατήσει στο μέλλον έναντι του ρεύματος. Αν και μέχρι στιγμής η πλάστιγγα δεν γέρνει υπέρ του, υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν να το βλέπουν ως μια βασική εναλλακτική λύση σε ένα κόσμο όπου τα αυτοκίνητα δεν θα εκπέμπουν ρύπους. Μεταξύ αυτών και μια εταιρεία από τη Γερμανία, που επένδυσε σε 25 Toyota Mirai και δημιούργησε τον πρώτο στόλο ταξί στη χώρα που καίνε το συγκεκριμένο καύσιμο.

Τα ταξί FCEV (Ηλεκτρικό Όχημα Κυψελών Καυσίμου) είναι υπό την εποπτεία της Best Taxi, του μεγαλύτερου παρόχου ταξί στο Αμβούργο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία αγοράζει οχήματα με μηδενικούς ρύπους, αφού εδώ και 2 χρόνια διαθέτει πάνω από 40 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως VW ID.4Nissan Leaf,  EV200Polestar 2 και Kia E-Niro.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε