Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελεύθερες μετακινήσεις και τέλος στα SMS

14/5/2021

Ελεύθερες είναι οι μετακινήσεις των πολιτών από σήμερα, με τα μέτρα περιορισμού να χαλαρώνουν σημαντικά. Τι ισχύει πλέον με SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας και μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, χαλαρώνουν τα μέτρα περιορισμού για τον COVID-19, και έτσι η ζωή μας από σήμερα, αλλάζει ρυθμούς και συνήθειες. Ας δούμε παρακάτω τις αλλαγές στην καθημερινότητα μας

Από σήμερα 14-5-2021, σταματούν τα SMS για τις μετακινήσεις μας στο 13033, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας ορίζεται πλέον στις 00:30. Πλέον μπορούμε ελεύθερα να ψωνίζουμε από καταστήματα λιανικής, χωρίς click-in-shop και click-away, αλλά θα υπάρχουν περιορισμοί στην είσοδο μας ανάλογα την χωρητικότητα του καταστήματος. 

Ελεύθερες είναι και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό πλέον (χωρίς περιορισμούς), αλλά και οι μετακινήσεις σε νησιά, με την ένδειξη αρνητικού self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Μέσα στο αυτοκίνητο μπορούν να είναι μαζί μέχρι 3 άτομα, και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, αν οι επιβαίνοντες δεν έχουν συγγένεια Α ή Β βαθμού.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις