Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ένα Grandland GSe έκανε τα Opel... 75 εκατομμύρια!

Ένα Grandland GSe έκανε τα Opel... 75 εκατομμύρια!

9/11/2022

Τον τρομερό αριθμό κατασκευής 75 εκατομμυρίων αυτοκινήτων έφτασε η Opel, με την γερμανική μάρκα να προσθέτει ακόμα μία εορταστική νότα πριν φύγει το 2022!

Μαζικοί εορτασμοί για την Opel

Σταματημό δεν έχουν οι γιορτές το 2022 για την Opel. Η γερμανική φίρμα συμπλήρωσε 160 χρόνια ζωής μαζί με τα 30ά γενέθλια του εργοστασίου του Eisenach. Επίσης, το Corsa, των πολλών εκατομμυρίων μονάδων συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής. Σήμερα, η Opel πρόσθεσε ακόμα ένα ορόσημο στην ιστορία της αφού ανακοίνωσε πως πλέον έχει κατασκευάσει 75 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ένα Grandland GSe πέρασε στην ιστορία

Το μοντέλο που οδήγησε την Opel στην ιστορική αυτή στιγμή ήταν ένα νέο Grandland GSe που βγήκε από τη γραμμή συναρμολόγησης του εργοστασίου του Eisenach. Θυμίζουμε πως το plug-in υβριδικό Grandland GSe συνδυάζει έναν turbo βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με συνολική ισχύ 300 ίππων.

Αμιγώς ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη το 2028, είπε ο επικεφαλής της Opel

Ο CEO της Opel, Florian Huettl, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 75 εκατομμύρια αυτοκίνητα της εταιρείας παραχώρησε δηλώσεις αναφέροντας: «75 εκατομμύρια οχήματα Opel, ένα πραγματικό ορόσημο στην ιστορία της Opel. Αυτός ο εντυπωσιακός αριθμός δείχνει τον σημαντικό ρόλο της Opel στον εκδημοκρατισμό τεχνολογιών και λύσεων κινητικότητας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, αλλά και για το μέλλον. Επαναπροσδιορίζουμε την κινητικότητα, με σαφή στόχο να γίνουμε πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη έως το 2028, με αυτοκίνητα που προσφέρουν οδηγική απόλαυση με υπευθυνότητα. Τα νέα μας σπορ και ηλεκτροκίνητα μοντέλα GSe είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε