Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Μην ανησυχείς για τίποτα!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Μην ανησυχείς για τίποτα!

Διαβάστηκε από 21687 αναγνώστες - 5/8/2023

Η Blink βρίσκεται σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς και θα σε κρατήσει πλήρως «φορτισμένο» και χαλαρό στις διακοπές σου.

Στην Ελλάδα όταν περάσει το Πάσχα αυτό που σκεφτόμαστε είναι οι καλοκαιρινές διακοπές. Όλοι θέλουμε να κάνουμε τα απολύτως απαραίτητα από όσα «πρέπει» - και σίγουρα να αποβάλλουμε το άγχος της υπόλοιπης χρονιάς. Χάρη στη Blink ωστόσο, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα έχουν φέτος ένα πράγμα λιγότερο για να ανησυχούν στις διακοπές τους – και αυτό είναι η φόρτιση του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου. Η μεγαλύτερη εταιρεία φόρτισης στον κόσμο με πάνω από 30.000 σταθμούς, βρίσκεται στη χώρα μας από το 2019 και έχει ήδη δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο, καλύπτοντας 49 νομούς με πάνω από 580 θέσεις φόρτισης. Αυτό σημαίνει περισσότερη ξεγνοιασιά και ελευθερία στην επιλογή προορισμών για τον οδηγό και τους επιβάτες - ένα παραπάνω αφού η Blink έχει δώσει μεγάλη σημασία στην κατασκευή σταθμών φόρτισης σε σημαντικό αριθμό ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων σε όλες τις μεγάλες τουριστικές περιοχές.

Ούτως ή άλλως το δίκτυο της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, αφού όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, υπηρεσίες, σουπερμάρκετ, χώροι στάθμευσης, οικίες και διάφοροι άλλοι φορείς επιλέγουν τη Blink, άρα οπουδήποτε και να κάνει διακοπές κανείς, θα έχει δίπλα του ένα φορτιστή της Blink. Ωστόσο για τον οδηγό ηλεκτρικού αυτοκινήτου το μέγεθος του δικτύου δεν είναι το μοναδικό που τον απασχολεί – παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα, όπως το πόσο εκτεταμένο είναι και η ευκολία πρόσβασης σε αυτό, η αξιοπιστία και η σωστή εξυπηρέτηση, την οποία η Blink προσφέρει 24 ώρες τη μέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Όσο για την ευκολία πρόσβασης, η διαδικασία φόρτισης είναι πολύ απλή με την εύχρηστη και σύγχρονη εφαρμογή Blink Charging Mobile App, αλλά και απλούστερη χρησιμοποιώντας την rfid blink κάρτα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε