Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φτήνυναν τα Tesla; Πώς να νιώθει κάποιος που τα αγόρασε πριν 3 μήνες;

Φτήνυναν τα Tesla; Πώς να νιώθει κάποιος που τα αγόρασε πριν 3 μήνες;

25/4/2023

Το πισωκίνητο Tesla Model 3 κοστίζει με την Κρατική Επιδότηση 33.990 ευρώ, μείον 3 χιλιάρικα συγκριτικά με τις τιμές του περασμένου Ιανουαρίου. Πώς λοιπόν να αισθάνεται ένας αγοραστής Tesla που πήρε κάποιο αυτοκίνητο 2 χρόνια πριν;

Tesla: Ρίχνει τις τιμές, κρατά ψηλά τα κέρδη

«Κάνουμε το Model 3 πιο προσιτό στην Ελλάδα για να υποστηρίξουμε περαιτέρω τη μαζικοποίηση της ηλεκτροκίνησης. Αυτό το κάνουμε χωρίς να διακυβεύουμε ό,τι κάνει τα αυτοκίνητα της Tesla ξεχωριστά: ένα ολοκληρωμένο πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, κορυφαίες προδιαγραφές στην κατηγορία και απεριόριστη πρόσβαση στο οικοσύστημα της Tesla (εφαρμογή Tesla, δίκτυο Supercharger, ενημερώσεις λογισμικού Over-the-air, υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας)». Με αυτή την επίσημη ανακοίνωση η Tesla γνωστοποίησε τις νέες μειωμένες τιμές των μοντέλων που διαθέτει στην ελληνική αγορά.
 
Μία τάση που ακολουθεί την πολιτική της εταιρείας και στην αγορά των ΗΠΑ, που είναι εξάλλου και η βασικότερη πηγή ενδιαφερόμενων. Ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προχωρήσει από την αρχή του χρόνου σε έξι διαδοχικές μειώσεις τιμών, διατηρώντας όμως την ίδια στιγμή ψηλά περιθώρια κέρδους. ΟΚ, μπορεί να είχε σημαντική πτώση στη μετοχή της, αλλά σε σχέση με το πρώτο 3μηνο του 2022 ανακοίνωσε περιθώριο κέρδους 19,3%.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε