Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
GTX: Οι ισχυρές εκδόσεις των Volkswagen ID

GTX: Οι ισχυρές εκδόσεις των Volkswagen ID

30/8/2022

Η VW είναι αποφασισμένη να προσφέρει πιο σπορ εκδόσεις στην ηλεκτρική της γκάμα μοντέλων, δηλώνοντας ήδη πως όλα τα μελλοντικά ID της θα είναι διαθέσιμα και σε μία πιο δυνατή έκδοση GTX.

Κάθε ηλεκτρικό VW θα έχει και μία έκδοση GTX

Έχοντας παρουσιάσει ήδη τα ID.4 GTX και ID.5 GTX και έχοντας στα σκαριά την παρουσίαση του ID.3 GTX σύντομα, η VW θέλει να θεσπίσει τις GTX ως ισχυρές εκδόσεις επιδόσεων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το ID.2 GTX και ID.Buzz GTX

Μετά την παρουσίαση του ID.3 GTX, στο μέλλον θα ακολουθήσει το μικρότερο ID.2 GTX, καθώς και το ID.Buzz GTX. Μάλιστα σε ότι αφορά το ηλεκτρικό βαν, οι φήμες λένε πως η «δυνατή» εκδοχή του θα φέρει 2 ηλεκτρικά μοτέρ τοποθετημένα στους δύο άξονας, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο κίνηση και στους 4 τροχούς. Η ιπποδύναμη λέγεται πως θα αγγίζει τους 299 ίππους με 460 Nm ροπή, νούμερα που προκαλούν εντύπωση και ενθουσιασμό για ένα ηλεκτρικό βαν.

Στα χνάρια των GTi εκδόσεων

Η ίδια η VW θεωρεί πως η επιτυχία των ID.4 GTX και ID.5 GTX ήταν αρκετή για να δημιουργήσει το δικό της κοινό και να θέσει τα θεμέλια για ένα ανεξάρτητο brand με το όνομα GTX. Οι γερμανοί δηλώνουν πως θα υπάρξουν κι άλλες GTX εκδόσεις που θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γκάμα κάθε ηλεκτρικού μοντέλου, αυξάνοντας έτσι τη «βεντάλια» των επιλογών, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

 
Έρχονται τα ηλεκτρικά GTi!
GTX έκδοση επιδόσεων για κάθε ηλεκτρικό μοντέλο της VW.
Αρκετά επιτυχημένα τα ID.4 GTX και ID.5 GTX.
Αναμένεται να δούμε σύντομα τα ID.2 GTX και ID.Buzz GTX.
Φήμες ότι το ηλεκτρικό βαν θα αγγίξει τα 299 άλογα.
Θα καταφέρουν ποτέ τα ηλεκτρικά να γίνουν τα νέα GTi?

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε