Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Γιατί ο κόσμος κάνει τόσα αρνητικά σχόλια για το VW T-Roc;

Γιατί ο κόσμος κάνει τόσα αρνητικά σχόλια για το VW T-Roc;

Διαβάστηκε από 192496 αναγνώστες - 22/6/2022

Συγκρίναμε το Ford Puma με το VW T-Roc, όπου το T-Roc έχασε με 6-1. Το θέμα είχε πολλά και ιδιαιτέρως εύστοχα σχόλια από τους αναγνώστες μας, που μας έκαναν να τα επιλέξουμε και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό άρθρο! Μπες και δες τα κορυφαία από αυτά και πες μας, συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί τους;

Πώς χαρακτηρίζει ο κόσμος το VW T-Roc μετά από το συγκριτικό με το Ford Puma

Πάνω από 168.000 άτομα διάβασαν το συγκριτικό ανάμεσα στο Ford Puma και το VW T-Roc, με 186 από αυτούς να μην μένουν απλά στην ανάγνωση και να παίρνουν άμεση θέση, ενώ άλλοι 408 ταυτίστηκαν μαζί του και το κοινοποίησαν.

Ήρθε η ώρα να δούμε τι λέει ο κόσμος για το VW T-Roc, ξεκινώντας από το πιο δημοφιλές σχόλιο, με 14 reactions:

  • «Ο Έλληνας θέλει να πουλάει μούρη ότι έχει VW όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα.»
     
  • «Μόνο σε εμένα κάνει αρνητική εντύπωση η εγγύηση μόνο 2 ετών της VW; Τι μπορεί να κρύβει η βιομηχανία πίσω από αυτή την τακτική; Υπολογίζει τόσο πολύ στα έξοδα επισκευών των αυτοκινήτων; Δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο προϊόν της; Δεν είναι αρκετά περίεργο αυτό;»
     
  • «Αν ποτέ οι καταναλωτές καταλάβουν πως η VW είναι αντίστοιχό brand της Skoda, της Seat, της Opel, της Fiat, τότε θα πάψουν τα αυτοκίνητά της να πωλούνται σε τιμές Mercedes, Audi, BMW, Alfa Romeo.»
     
  • «Τα μοντέλα του Group VW, ακόμα και τα Audi, έχουν εξελιχθεί σε προϊόντα φασόν κακής ποιότητας. Το εσωτερικό για παράδειγμα του T-ROC αποτελείται στο σύνολο του από σκληρό πλαστικό που δεν δικαιολογείται για την τιμή του μοντέλου.»

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε