Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Η BYD θέλει το δικό της εργοστάσιο στην Ευρώπη και όχι να εξαγοράσει!

Η BYD θέλει το δικό της εργοστάσιο στην Ευρώπη και όχι να εξαγοράσει!

7/2/2023

Τη δημιουργία του δικού της εργοστασίου και όχι τη λύση της εξαγοράς κάποιου έτοιμου προκρίνει η κινεζική BYD, με σκοπό την επέκτασή της στις ευρωπαϊκές αγορές.

Δεν εξαγοράζει εργοστάσιο λέει η μάρκα

Η BYD είναι μία από τις κινεζικές εταιρείες που σκοπεύουν να εισχωρήσουν άμεσα στις ευρωπαϊκές αγορές αυτοκινήτου. Αυτός είναι και ο λόγος που η φίρμα ψάχνει να βρει την καταλληλότερη λύση για το εργοστάσιο που θα φιλοξενήσει την παραγωγή των μοντέλων της. Αν και στο παρελθόν δημοσιεύματα ανέφεραν πως η BYD σκέφτεται να εξαγοράσει κάποιο έτοιμο εργοστάσιο, εντούτοις η μάρκα φαίνεται πως θα ακολουθήσει άλλοι δρόμο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Ψάχνουμε την καλύτερη λύση - Μελετάμε όλα τα δεδομένα»

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις της στο Bloomberg, η Stella Li, εκτελεστική αντιπρόεδρος της BYD. «Δεν επικεντρωνόμαστε σε εγκαταστάσεις ορισμένων εταιρειών. Μελετάμε όλα τα δεδομένα για να δούμε που είναι προτιμότερο να εγκαταστήσουμε το δικό μας εργοστάσιο. Ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή λύση», ξεκαθάρισε.

Δεν έχουν διαρρεύσει κάποια μέρη

Η BYD δεν έχει αναφερθεί προς ώρας ποιες χώρες ή μέρη είναι στο πλάνο της για τη δημιουργία μίας ή περισσοτέρων εγκαταστάσεων. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που η μάρκα θέλει είναι να διαθέτει σταθερά δίκτυα πωλήσεων και αντιπροσώπων στην Ευρώπη, μαζί με κέντρα εξυπηρέτησης.

Φήμες την ήθελαν να παίρνει εργοστάσιο της Ford

Τον περασμένο μήνα, η Wall Street Journal, σε δημοσίευμά της ανέφερε πως η BYD ήταν ένας από τους 15 πιθανούς επενδυτές που συζητούν με τη Ford για το εργοστάσιό της στην πόλη Saarlouis της Γερμανίας, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση της BYD, που σκοπεύει να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη!

Ρίχνουν χρήμα οι Κινέζοι!
Δεν εξαγοράζει εργοστάσιο λέει η μάρκα.
Κοιτάει να βρει το καλύτερο μέρος για να χτίσει!
«Ψάχνουμε την καλύτερη λύση - Μελετάμε όλα τα δεδομένα», είπε η εκτελεστική αντιπρόεδρος.
Δεν έχουν διαρρεύσει τα μέρη που έχουν προκριθεί.
Σε ποιο μέρος θα εγκατασταθεί τελικά το εργοστάσιο της BYD; Λες να το δούμε στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε