Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Βλέπετε το Fiat Multipla του 2004.

Βλέπετε το Fiat Multipla του 2004.

Η Fiat επαναφέρει τα Multipla και 600!

28/11/2022

Την απόφαση να επαναφέρει τα Fiat 600 και Multipla, έχει πάρει η ιταλική μάρκα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη γειτονική χώρα!

Ενδιαφέρουσες επιστροφές από τη Fiat

Το μελλοντικό πλάνο της Fiat αποκαλύπτουν ιταλικά Μέσα ενημέρωσης και τα νέα που έρχονται από τη γειτονική χώρα είναι πολύ ενδιαφέροντα, αφού το 2023 αναμένεται η επιστροφή του 600, ενώ στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να δούμε και το Multipla.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το Fiat 600 θα έρθει με εμφάνιση crossover

Πιο συγκεκριμένα τα ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γκάμα της Fiat θα γίνει ακόμα πιο πλούσια χάρη στην επιστροφή του 600, το οποίο θα έχει την εμφάνιση ενός crossover περίπου τεσσάρων μέτρων σε μήκος. Λέγεται ότι θα πατήσει στην πλατφόρμα CMP δεύτερης γενιάς και θα προσφερθεί με βενζίνη, αλλά και ως υβριδικό και αμιγώς ηλεκτρικό Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους στην Πολωνία!

Το νέο Panda ντεμπουτάρει το 2024

Μετά το Fiat 600 και συγκεκριμένα το 2024, θα ακολουθήσει το Panda της επόμενης γενιάς. Το εν λόγω μοντέλο θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το σημερινό και προορίζεται να πωλείται αποκλειστικά ως προσιτό ηλεκτρικό. Θα συνυπάρχει με το τρέχον μοντέλο μέχρι το 2026, όταν και η Fiat θα συνεχίσει μόνο με το ηλεκτρικό, στην πορεία που κάνει για τον εξηλεκτρισμό της γκάμα της.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε