Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Jaguar C-Type Continuation 70-Edition αποτίει φόρο τιμής
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Jaguar C-Type Continuation 70-Edition αποτίει φόρο τιμής

14/10/2022

Παρουσιάστηκαν οι Jaguar C-Type Continuation 70-Edition, τα μοντέλα που αποτίουν φόρο τιμής στη νίκη του πρωτότυπου μοντέλου, που κατέκτησε την πρώτη, δεύτερη, τέταρτη και ένατη θέση στο 24ωρο Αγώνα Αντοχής του Le Mans του 1953.

Με μοναδική εμφάνιση

Η Jaguar Classic παρουσίασε την ειδική έκδοση «70-Edition» για τις C-Type Continuation,η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο ειδικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ο πρώτος διαθέτει μία ιδιαίτερη βαφή Verbier Silver στο αμάξωμα και ένα δερμάτινο εσωτερικό σε Cranberry Red, δημιουργώντας ένα σύνολο που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν σύμφωνα με την εταιρεία. Ο δεύτερος χρωματικός συνδυασμός είναι παρόμοιος με την αγωνιστική Jaguar C-Type του 1953, βαμμένη στα χρώματα Works Team του British Racing Green και ένα δερμάτινο εσωτερικό Suede Green.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Λεπτομέρειες «70-Edition» σε διάφορα σημεία

Οι ειδικές εκδόσεις «70-Edition» είναι πανομοιότυπες με τις υπόλοιπες Jaguar C-Type Continuation που παράγονται στο εργαστήριο κλασικών αυτοκινήτων της Jaguar. Παρόλα αυτά, ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις με ξεχωριστά σήματα, μοναδικές ραφές στο εσωτερικό, λογότυπα και κεντήματα «70-Edition» σε διάφορα σημεία καθώς και στρογγυλά σχέδια με τον αριθμό 70.
 

220 ίπποι από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 3,4 λίτρων

Η Jaguar C-Type Continuation 70-Edition διαθέτει ένα αλουμινένιο αμάξωμα με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 3,4 λίτρων με τριπλά καρμπυρατέρ Weber 40DCO3 και 220 άλογα απόδοση. Πάνω από 3.000 ώρες χρειάζονται για να κατασκευαστεί κάθε μοντέλο C-Type Continuation στο Jaguar Classic Works στο Coventry.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε