Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Jeep ζητά τη βοήθεια του κοινού για το όνομα του ηλεκτρικού της SUV
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Jeep ζητά τη βοήθεια του κοινού για το όνομα του ηλεκτρικού της SUV

24/11/2022

Η Jeep ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα προσφέρει και στην Ευρώπη, αλλά προς ώρας ψάχνει το όνομα που θα το δώσει και για αυτό ζήτησε τη βοήθεια του κοινού.

Απευθύνθηκε στο κοινό η Jeep

Μέσα στα πολλά νέα αυτοκίνητα που ετοιμάζει η Jeep βρίσκεται και ένα SUV, το οποίο έχει λάβει την κωδική ονομασία Wagoneer S. Όμως η Jeep σκοπεύει να δώσει άλλο όνομα στο μοντέλο παραγωγής, κάτι για το οποίο ζήτησε τη βοήθεια του κοινούς της, θέτοντας την ονοματοδοσία σε ανοιχτό διαγωνισμό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο νικητής θα ανταμειφθεί

Το άτομο που θα «βαφτίσει» το ηλεκτρικό Jeep θα κερδίσει μία δωροκάρτα 1.000 δολαρίων και ένα χειμερινό ταξίδι αναψυχής για σκι τεσσάρων ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ιστοσελίδα «NameTheNewWagoneer.com» και η νικητήρια πρόταση θα είναι αυτή που θα φτάσει πιο κοντά στους 100 βαθμούς. Έως 50 βαθμοί θα δοθούν για τη συνάφεια του ονόματος με τη φύση του μοντέλου και οι υπόλοιποι βαθμοί θα απονεμηθούν για το «πόσο διαφορετικό και μοναδικό» είναι το όνομα.     

Εντός των ΗΠΑ η βαθμολογία

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως τις 2 Δεκεμβρίου και αφορά τους ενήλικες μόνιμους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Jeep ξεκαθάρισε επίσης ότι οι προτάσεις των ονομάτων δεν πρέπει να είναι άσεμνες, ρατσιστικές, με σεξουαλικό περιεχόμενο, πρόστυχες ή βίαιες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε