Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η PHEV Jaguar F-Pace απέκτησε μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η PHEV Jaguar F-Pace απέκτησε μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία

14/12/2022

Η Jaguar αναβάθμισε την F-Pace, με το plug-in υβριδικό μοντέλο να είναι το πιο κερδισμένο απ' όλα αφού απέκτησε μεταξύ άλλων μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

Καλύτερη έκανε την F-Pace η Jaguar

Με περισσότερες τεχνολογίες ως στάνταρ θα συνεχίσει να προσφέρεται η Jaguar F-Pace, η οποία αναβαθμίστηκε από τη βρετανική μάρκα. Από το σύνολο των εκδόσεων, το πιο κερδισμένο μοντέλο είναι η plug-in υβριδική P400e που αποκτά αναβαθμισμένη μπαταρία και μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ηλεκτρική αυτονομία 65 χλμ. για την PHEV έκδοση

Εξαιτίας της μεγαλύτερης μπαταρίας ιόντων λιθίου 19,2 kWh, η plug-in υβριδική F-Pace θα διανύει πλέον 65 χιλιόμετρα αποκλειστικά με ρεύμα, αντιπροσωπεύοντας αύξηση της αυτονομίας σε σχέση με πριν 20%. Σύμφωνα με την εταιρεία η μπαταρία μπορεί να φορτίσει έως το 80% σε μισή ώρα μέσω φόρτισης 35 kW συνεχούς ρεύματος, ενώ το γέμισμα έως το 100% από ένα wallbox 7 kW AC διαρκεί δύο ώρες και 30 λεπτά. Όλες οι εκδόσεις της F-Pace, έτσι και η P400e διαθέτει στάνταρ τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Με 400 ίππους και 640 Nm ροπής, η Jaguar F-Pace P400e χρειάζεται 5,3 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα.

Απλούστερη η γκάμα των εξοπλιστικών εκδόσεων

Η βρετανική φίρμα ανάμεσα στις αλλαγές τις οποίες έκανε προχώρησε και στην απλοποίηση της γκάμας των εξοπλιστικών εκδόσεων προσφέροντας πλέον τις εξής: R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT και SVR. Φυσικά, ανάλογα με την αγορά οι εκδόσεις μπορούν να διαφοροποιηθούν. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την έκδοση η F-Pace θα διαθέτει στάνταρ ζάντες 19 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro με φωνητικό έλεγχο Alexa, καθώς και ασύρματα Apple CarPlay και Android Auto.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε