Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Peugeot GALLO συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Peugeot GALLO συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

2/9/2022

Δυναμική για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι η παρουσία της Peugeot GALLO στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, με τους Σάββα Λευκαδίτη-Βαγγέλη Ακράτο να μοιράζονται το ανανεωμένο Peugeot 208 Rally4.

Εν αναμονή του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) το 2021, αποτελώντας τη σημαντικότερη είδηση των τελευταίων ετών για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.
 
Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, ο Εθνικός μας αγώνας επιστρέφει και η παρουσία των πληρωμάτων από τη χώρα μας στον 10ο γύρο του φετινού WRC είναι εντυπωσιακή!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

2η συνεχόμενη συμμετοχή με το ανανεωμένο Peugeot 208 Rally4

Πιστή στο ραντεβού με το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, η Peugeot GALLO ετοιμάζεται, με πλήρωμα τους Σάββα Λευκαδίτη - Βαγγέλη Ακράτο, για την δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή με το ανανεωμένο Peugeot 208 Rally4 που θα έχει το Νο.73 στις πόρτες.
   
Ο λόγος για ένα αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει κίνηση στους εμπρός τροχούς και έχει εξελιχθεί από την Peugeot Sport.
 
Στόχος του έμπειρου πληρώματος, είναι ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση και η επικράτηση στην κατάταξη των δικίνητων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της κλάσης RC4.

Τερματισμός μετά από 16 ειδικές διαδρομές

Χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι εταιρείες, Landmacon Α.Ε. Κατασκευές Πρασίνου, Κιτάντζης Φυτά και Εφόδια, Αναγνώστου Φυτοχώματα, SKAG Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ, Lotos Oil ΑΦΟΙ Ν. Αθηναίου και STEFANAKIS parts.
 
Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις θα έχει και φέτος ως επίκεντρο την πόλη της Λαμίας. Η εκκίνηση θα δοθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «EKO Super Special Stage Olympic Stadium», εντός του σταδίου.
 
Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στη Λαμία, έπειτα από 16 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 303,3 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε