Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai & E-fuel: Ψήφος εμπιστοσύνης στα υβριδικά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai & E-fuel: Ψήφος εμπιστοσύνης στα υβριδικά

Διαβάστηκε από 12530 αναγνώστες - 5/4/2022

Ο όμιλος -κολοσσός της Hyundai επενδύει πάνω στην ανάπτυξη και εξέλιξη των υβριδικών τεχνολογιών, εκεί που οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες αρχίζουν να κάνουν πίσω μπροστά στην «ηλεκτρική κυριαρχία».

Επενδύει στους κινητήρες καύσης με φτωχό μείγμα και συνθετικό καύσιμο

To Hyundai-Kia Group ενώνει τις δυνάμεις του με άλλες εταιρείες για την εξέλιξη και την ανάπτυξη πάνω στην υβριδική τεχνολογία, αλλά και στους κινητήρες καύσης με φτωχό μείγμα και συνθετικό καύσιμο.
 

Σε συνεργασία με πανεπιστήμιο και μεγάλη εταιρεία

Εκεί που οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες αρχίζουν να υποχωρούν, οι Κορεάτες φαίνεται να επενδύουν και να εξελίσσουν εναλλακτικές λύσεις για τους θερμικούς κινητήρες. Μία από αυτές φαίνεται να είναι και το e-fuel, που γίνεται σε συνεργασία με την Aramco και το Ερευνητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) στη Σαουδική Αραβία. Η παραπάνω συνεργασία ασχολείται με την έρευνα των θερμικών μοτέρ αλλά με καύση αρκετά φτωχού μίγματος, καθώς και στα οικολογικά καύσιμα (e-καύσιμα).
 

Οικολογικά καύσιμα με βάση το «πράσινο» υδρογόνο

Τα τελευταία, σε αντίθεση με τα συμβατικά καύσιμα που γνωρίζουμε όλοι, συντίθενται από «πράσινο» υδρογόνο και διοξείδιο του άνθρακα. Το «πράσινο» υδρογόνο παράγεται με τη χρήση ηλεκτρόλυσης του νερού αξιοποιώντας ενέργεια που προέρχεται μόνο από ανανεώσιμες πηγές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα εν λόγω καύσιμα να έχουν κατά 80% χαμηλότερες εκπομπές ρύπων σε όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, σε σύγκριση με τα συμβατικά καύσιμα.
 
 
Hyundai «ρίχνει χρήμα» στους κινητήρες καύσης με φτωχό μείγμα και συνθετικό καύσιμο!
Έρευνα για τα οικολογικά καύσιμα με βάση το «πράσινο» υδρογόνο.
80% χαμηλότερες εκπομπές ρύπων κατά τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.
Σε συνεργασία με πανεπιστήμιο και μεγάλη εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας.
Εσύ πιστεύεις μπορούν τα συνθετικά καύσιμα να αντιμετωπίσουν τα ηλεκτρικά;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε