Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jaguar F-Type: 4θυρη, κουπέ και οικογενειακή
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jaguar F-Type: 4θυρη, κουπέ και οικογενειακή

24/10/2022

Μερικοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές φαντάστηκαν τη Jaguar F-Type, ως ένα κουπέ με shooting brake πινελιές τετράθυρο μοντέλο, τραβώντας όλο το ενδιαφέρον των φίλων της βρετανικής φίρμας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχέδια ανήκουν σε ανεξάρτητους σχεδιαστές

Εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, η F-Type αποτελεί τη σπορ δίθυρη επιλογή στη γκάμα της βρετανικής εταιρείας. Η Sugar Design παρουσίασε μερικά ψηφιακά σχέδια, που αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον για το γνωστό κουπέ, με 4 θύρες και shooting brake σχεδίαση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κουπέ οροφή που καταλήγει σε διχαλωτή αεροτομή

Η ανεξάρτητη Sugar Design δημοσίευσε τα δικά της ψηφιακά σχέδια που απεικονίζουν μία τετράθυρη εκδοχή της Jaguar F-Type, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επαναφέροντας την shooting brake σχεδίαση στο προσκήνιο. Η οροφή έχει δεχθεί μία ασυνήθιστη γραμμή με μεγαλύτερη κλίση, δημιουργώντας περισσότερο χώρο στους πίσω επιβάτες. Αυτή όμως καταλήγει σε μία διχαλωτή αεροτομή, η οποία είναι κι αυτή που κεντρίζει τα βλέμματα. Η οροφή συνεχίζει να είναι γυάλινη προσφέροντας πανοραμική θέα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 

Ακόμα δεν έχουμε δει τον ηλεκτρικό δίαδοχό της

Όλο και περισσότερες εταιρείες φαίνεται να επιλέγουν την κουπέ σχεδίαση για αρκετά μοντέλα τους, με κύριους αντιπρόσωπους τις Mercedes, Audi και BMW από το γερμανικό στρατόπεδο. Ωστόσο, ενόψει της ανερχόμενης ηλεκτρικής τάσης και των νέων κανονισμών, η Jaguar F-Type δε θα παραμείνει αρκετά στην παραγωγή για να δει κάτι αντίστοιχο. Η Jaguar βρίσκεται σε διαδικασία εξηλεκτρισμού της γκάμας της, ενώ αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα της έχουν ήδη δημιουργήσει το κοινό τους. Το μέλλον όμως το σπορ δίθυρου κουπέ φαντάζει αβέβαιο, καθώς δεν έχουμε δει κάποιο διάδοχο από την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.
 
 
«Όνειρο θερινής νυκτός»!
Μία Jaguar F-Type μετατρέπετε σε τετράθυρο οικογενειακό κουπέ.
Τα ψηφιακά σχέδια προέρχονται από ανεξάρτητους σχεδιαστές.
Δυσοίωνο το μέλλον της F-Type ενόψει ηλεκτρικών.
Σου αρέσει; Θα ήθελες να δεις μία 4θυρη κουπέ εκδοχή της F-Type;

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε