Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia Sportage: Γιατί αναδείχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023;

Kia Sportage: Γιατί αναδείχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023;

Διαβάστηκε από 8475 αναγνώστες - 14/12/2022

Το Κορεατικό SUV είναι ο νικητής του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» για την Ελλάδα, και το AutoAgora ερευνά ποιοι είναι οι λόγοι που κέρδισε το βραβείο!

Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023 το νέο Sportage

Μετά και την ανάδειξη του ως το Αυτοκίνητο της χρονιάς 2023 για την Ελλάδα, το AutoAgora σας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, που το έκαναν να ξεχωρίζει. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεταμοντέρνα σχεδίαση

Το νέο Kia Sportage έχει βασιστεί στην πλατφόρμα Ν3 που παρουσίασε το 2019 η Κορεατική βιομηχανία. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά δυναμικό, αφού η συγκεκριμένη πλατφόρμα πρόσφερε καθαρές, αλλά και μυώδεις επιφάνειες που συνδυάζονται με σύνθετα γραφικά. Ειδικά στο εμπρός μέρος του SUV συναντάμε την μεγάλη μαύρη μάσκα «Tiger Nose» της KIA που εκτείνεται σε όλο το πλάτος, και συνδυάζεται με φώτα ημέρας και προβολείς LED. 

Σύγχρονο και πρακτικό εσωτερικό

Η μοντέρνα και δυναμική σχεδίαση του νέου Kia Sportage είναι εμφανής και στο εσωτερικό του Κορεατικού SUV. Το μοντέρνο και παράλληλα πρακτικό εσωτερικό, είναι γεμάτο δυναμικές ακμές, ποιοτικά υλικά και πολύ καλή συναρμογή. Την παράσταση κλέβουν δύο έγχρωμες οθόνες 12,3 ιντσών η κάθε μια, που σε ένα ενιαίο πλάισιο, δημιουργεί μια πανοραμική προβολή των ενδείξεων και πληροφοριών του infotainment. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε