Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευελπίδων λόγω του Μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευελπίδων λόγω του Μετρό

9/8/2022

Μικρή ταλαιπωρία για τους επόμενους τέσσερις μήνες περιμένει τους οδηγούς που κινούνται γύρω από τα δικαστήρια Ευελπίδων λόγω των έργων που πραγματοποιούνται για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 7 φάσεις

Την Τρίτη 9 Αυγούστου ξεκίνησε η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή Δικαστήρια Ευελπίδων σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Μετρό Α.Ε. Στο συγκεκριμένο σημείο θα δημιουργηθεί ο σταθμός «Δικαστήρια» κι η υλοποίηση του θα πραγματοποιηθεί σε 7 φάσεις που θα διαρκέσουν σχεδόν 4 μήνες.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Οι 7 φάσεις του έργου

Φάση 1: Κατά τη φάση αυτή γίνεται κατάληψη της δεξιάς λωρίδας της οδού Μουστοξύδη από την οδό Ευελπίδων μέχρι την οδό Μπούσγου, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Λεωφ. Αλεξάνδρας για την πραγματοποίηση εργασιών μετατόπισης δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Μέσης Τάσης και δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των δρομολογίων ΟΑΣΑ. Διάρκεια 3 εβδομάδες.

Φάση 2: Κατά τη φάση αυτή γίνεται κατάληψη της αριστερής λωρίδας (45 μέτρα) της οδού Μουστοξύδη πλησίον της συμβολής με την οδό Μπούσγου και δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των δρομολογίων ΟΑΣΑ. Διάρκεια 1 εβδομάδα.

Φάση 3: Κατά τη φάση αυτή γίνεται κατάληψη της δεξιάς λωρίδας (50 μέτρα) της οδού Βαλτινών πλησίον της συμβολής με την οδό Μουστοξύδη, του ρεύματος κυκλοφορίας της οδού Μουστοξύδη με κατεύθυνση προς την οδό Ευελπίδων, από το ύψος της οδού Βαλτινών μέχρι και την οδό Ευελπίδων και της δεξιάς λωρίδας (45μέτρα) της οδού Ευελπίδων στη συμβολή με την οδό Μουστοξύδη στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Πολύγωνο. Κατά την εφαρμογή της συγκεκριμένης φάσης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων και μέσων μαζικής μεταφοράς επί της οδού Μουστοξύδη με κατεύθυνση την οδό Ευελπίδων διακόπτεται και εκτρέπεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της με κατεύθυνση την Λ. Αλεξάνδρας, το οποίο θα εξυπηρετεί πια και τις δύο κατευθύνσεις της οδού Μουστοξύδη, με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της συγκεκριμένης φάσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες μετατόπισης δικτύου Ύδρευσης ΕΥΔΑΠ. Διάρκεια 8 εβδομάδες.

Φάση 4: Κατά τη φάση αυτή γίνεται κατάληψη μέρους της δεξιάς λωρίδας (50 μέτρα) της οδού Ευελπίδων μεταξύ των οδών Χρ. Μάντικα και Παξών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό 28ης Οκτωβρίου και δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των δρομολογίων ΟΑΣΑ. Διάρκεια 3- 5 ημέρες.

Φάση 5: Κατά τη φάση αυτή γίνεται κατάληψη μέρους των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας (45 μέτρα) και στα δύο ρεύματα της οδού Ευελπίδων στη συμβολή με την οδό Μουστοξύδη και δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των δρομολογίων ΟΑΣΑ. Διάρκεια 3- 5 ημέρες.

Φάση 6: Κατά τη φάση αυτή γίνεται κατάληψη μέρους των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της οδού Ευελπίδων μεταξύ των οδών Αργοστολίου και Χρ. Μάντικα στο ρεύμα κατεύθυνσης προς 28ης Οκτωβρίου και μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Χρ. Μάντικα στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Πολύγωνο και δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των δρομολογίων ΟΑΣΑ. Διάρκεια 3-5 ημέρες.

Φάση 7: Κατά τη φάση αυτή γίνεται κατάληψη μέρους των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της οδού Ευελπίδων μεταξύ των οδών Αργοστολίου και Χρ. Μάντικα στο ρεύμα κατεύθυνσης προς 28ης Οκτωβρίου και μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Χρ. Μάντικα στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Πολύγωνο και δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των δρομολογίων ΟΑΣΑ. Διάρκεια 1 εβδομάδα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε